Göndermeleri gerekir ürün bozulursa garantiye nasıl vercenInventustan sistem alıcam ama parçaların kutularını göndermiyorlar diye biliyorum bunun sebebi nedir
siz ürünü onlara veriyorsunuz onlar garantiye ulaştırıyor, ürünlerin hepsi faturalı kutusu yok diye garantisi bzoulmuyorGöndermeleri gerekir ürün bozulursa garantiye nasıl vercen
Boş kutudan ne kâr edecekler kiOyuzden ucuz ben elraen parva alacaktim kutudan dolayu vazgectim.
Ama vermemeleri saçma değil mi alt üstü karton kutu bir sebepleri olması lazimsiz ürünü onlara veriyorsunuz onlar garantiye ulaştırıyor, ürünlerin hepsi faturalı kutusu yok diye garantisi bzoulmuyor
Her sey olabilir 2.el tamir edilmis urun vs vs guvenmemek lazimlazim.Boş kutudan ne kâr edecekler ki
siz isterseniz gönderirler benceInventustan sistem alıcam ama parçaların kutularını göndermiyorlar diye biliyorum bunun sebebi nedir
Ürünleri yollarken en güvenli kutu kendisinindir.siz ürünü onlara veriyorsunuz onlar garantiye ulaştırıyor, ürünlerin hepsi faturalı kutusu yok diye garantisi bzoulmuyor
kutu onlara gelmiyor, çoğunlukla işlemci kutuları gönderilmez bu çoğu yerde böyledir (gamegaraj,itopya) toplu satın alım yapıldığı için kutu gönderilmez.Boş kutudan ne kâr edecekler ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama vermemeleri saçma değil mi alt üstü karton kutu bir sebepleri olması lazim
Pek guvenmemek lazim.Sitenin öyle bir şey yapmayacağını düşünüyorum ama kutuyu vermemeleri hala saçma geliyor
Diğer sitelerde ekran kartı anakart vb parçaların kutuları gönderiliyorkutu onlara gelmiyor, çoğunlukla işlemci kutuları gönderilmez bu çoğu yerde böyledir (gamegaraj,itopya) toplu satın alım yapıldığı için kutu gönderilmez.