IObit Uninstaller Güvenilir Mi?

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,249
Genelde denetim masasından bir uygulama sildiğimde; sildiğim uygulamanın hâlâ dosyalarının olduğunu görüyorum ve bunları bulup silmem gerekiyor. Programları temiz bir şekilde kaldırmak için IObit Uninstaller yüklemeyi düşünüyorum.

IObit Uninstaller güvenilir mi?

Genelde denetim masasından bir uygulama sildiğimde; sildiğim uygulamanın hâlâ dosyalarının olduğunu görüyorum ve bunları bulup silmem gerekiyor. Programları temiz bir şekilde kaldırmak için IObit Uninstaller yüklemeyi düşünüyorum.

Revo Uninstaller daha iyidir.

Revo uninstaller veya wise uninstaller kullan.

Değil hırsız bir program ben indirdiğimde truva bulmuştu redditde falan konulari var indirmeyin sistem dosyalarina zarar verir ayrica onun yerine revo uninstaller kullanin köklü ve güvenilir bir program
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha doğrusu hiçbir İobit uygulamasini indirmeyin

Değildir, IOBIT yazılımlar kullanmayınız. IOBIT Uninstaller yerine Revo Uninstaller kullanınız.

IOBIT hırsız bir firmadır, zamanında IOBIT Malware Fighter'da MalwareBytes'ın veritabanını izinsiz kullanmışlardı.

Peki bu tarz uygulamaları kullanmayı öneriyor musunuz?

Revo Uninstaller yükledim.
Yardımcı olan herkese teşekkürler. 🙏🙂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,502
Üyeler
189,853
Son üye
HISATO
Geri