Neler Yeni

iOS 17 sonrasında oluşan donma

canwec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Can ŞENER
merhaba arkadaşlar cihazım iphone 12 128gb ios 17 ye geçtiğim zamandan beri bu denetim masasını aşağı kaydırdığımda kaydırırken animasyon takılıyor böyle donarak aşağıya iniyor sanki ve bu durum bazen olup bazen olmuyor dün ios 17.2 ye geçtim hala bu sorun devam ediyo aranızda buna benzer sorun yaşayan veya çözüm önerisi olan varsa yazarsa sevinirim.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,168
İsim
Furkan Görür
İp12 kullanıyorum ios15 den direk 17e güncelledim. Güncelleme sonrası telefonu komple sıfırlayın ya da itunesten sıfır temiz kurulum yükleyin

şahin doğan

80+ Platinum
Önceden de görmüştüm forumda bu sorunu. X.3 çıkmadan yeni İOS sürümlerine geçmeyi önermiyorum zaten. Animasyonları kapatırsan belki düzelir onun dışında çözüm bilmiyorum.

canwec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Can ŞENER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İp12 kullanıyorum ios15 den direk 17e güncelledim. Güncelleme sonrası telefonu komple sıfırlayın ya da itunesten sıfır temiz kurulum yükleyin
icloudda fotoğraflarım yedekli sıfırlarken icloud hesabından çıkış yapıp sıfırlarsam verilerim gider mi veya verilerim gitmemesi için ne yapmalıyım

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,168
İsim
Furkan Görür
icloudda fotoğraflarım yedekli sıfırlarken icloud hesabından çıkış yapıp sıfırlarsam verilerim gider mi veya verilerim gitmemesi için ne yapmalıyım
verilerin yedekli ise gitmez. Çıkış yapmadanda sıfırlayabilirsin fark etmiyor

canwec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Can ŞENER
telefonu sıfırladım 17.2 kurulu olarak sorun böyle çözüldü şu ana kadar bu sorunu yaşamadım

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Büyük sürüm güncellemelerinde mutlaka sıfırlanması gerekiyor. Önerilen, itunes üzerinden olsa da ben wifi üzerinden yeni iPhone olarak sıfırlıyorum. Cihazda bulunan gereksiz yer kaplayan uygulama ve sistem artıkları silindiği için kuş gibi oluyor.

canwec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Can ŞENER
Büyük sürüm güncellemelerinde mutlaka sıfırlanması gerekiyor. Önerilen, itunes üzerinden olsa da ben wifi üzerinden yeni iPhone olarak sıfırlıyorum. Cihazda bulunan gereksiz yer kaplayan uygulama ve sistem artıkları silindiği için kuş gibi oluyor.
ben de yeni iphone şeklinde sıfırladım ama bu çok saçma bi durum yazılımı güzel diye iosu tercih ediyoruz uzun ömürlü diye uğraştığımız şeylere bak ios 18 güncellemesini direkt kurmayacağım 18.2 18.3 e kadar bekleyeceğim geldiğinde

Roxced

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Bekar
merhaba arkadaşlar cihazım iphone 12 128gb ios 17 ye geçtiğim zamandan beri bu denetim masasını aşağı kaydırdığımda kaydırırken animasyon takılıyor böyle donarak aşağıya iniyor sanki ve bu durum bazen olup bazen olmuyor dün ios 17.2 ye geçtim hala bu sorun devam ediyo aranızda buna benzer sorun yaşayan veya çözüm önerisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Bende ip11 var bende de aynı sorun var ve sorun güncelliğini koruyor telefonu sıfırlamak da ise yaramadı. Birde söyle bir şey başıma geldi birkaç arkadaş bir aradayken sanki telefonlar birbirine bağlıymış gibi aynı anda dondu yanıt vermedi. Çok sinir bozucu bir durum. İos 17.3.1

canwec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Can ŞENER
Bende ip11 var bende de aynı sorun var ve sorun güncelliğini koruyor telefonu sıfırlamak da ise yaramadı. Birde söyle bir şey başıma geldi birkaç arkadaş bir aradayken sanki telefonlar birbirine bağlıymış gibi aynı anda dondu yanıt vermedi. Çok sinir bozucu bir durum. İos 17.3.1
17.4 gelmiş güncelledim bakalım şimdilik bu sorunu yaşamadım

canwec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Can ŞENER
arkadaşlar üstüne 17.5 de geldi hala düzelmemişti ilk başta yapmayıp sonra bu animasyon lag olayını yapıyodu apple desteğe çok kez bağlandım çözüm sunamadılar kendi kendime bir şekilde sorunu çözdüm en azından şu ana kadar denemelerim böyle gösteriyo. erişilebilirlik>ekran ve metin puntosu> otomatik parlaklık bu parlaklık ayarını kapalı hale getirip bi gün boyunca kullandım bu sorunu yaşamadım sonra açıp tekrar denedim kısa bi süre sonra tekrar aynı sorun oldu. ios 17 de ne sıkıntılı bilmiyorum ama bu oto parlaklık ayarı bir şeylerle çakışıyor gibi ios 16 da oto parlaklık hep açık kullanmıştım bir sorun yoktu çünkü.

Top Bottom