12 pro ve 14 pro max var.Cihaz ne (yankılı)
12 pro ve 14 pro max var.Cihaz ne (yankılı)
sigarası alkolu olmayan gideri olmayan ev geçindirmeyen birisi çok rahat alır kyk bursu ve borsa ile rahatlıkla alabiliyorum evet o kadar pahali cihazlara gerek yok ama teknoloji sevenler için çok güzel bir deneyimbn onları anlamıyorum ya adam 10 ayını bir telefona yatırıyor (böbreğini verenleri saymıyorum bile ) madem durumun yok samsung al yada giriş seviyesi al ilerde alırsın tabi dolar olarak biriktirerek
Popüler kültür etkisi ve bu Türkiye de var sadece, avrupa da herkes çok çalışır durumları iyidir buna rağmen başka işleri de kovalarlar ve gösteriş yapmazlar ama Türkiye de parası yok kredi çeker ya da taksitle o iPhoneyi mutlaka alır 80bine doğru yatırımla mevduatla güzel bir getiri sağlanabilir ama kafa basmıyor zenginler akıllı zaten asgari ücretli bu yüzden aç geziyor benim şuan bankam da 1.1m param var boşta borcum da yok buna rağmen ryzen 5 7500f kullanıyorum.bn onları anlamıyorum ya adam 10 ayını bir telefona yatırıyor (böbreğini verenleri saymıyorum bile ) madem durumun yok samsung al yada giriş seviyesi al ilerde alırsın tabi dolar olarak biriktirerek
İphone 7 ile oldu koymuşum LQNALQNSKSNQKWNKWQiphone 15 pro
Tebrikler dostum artık güncelleme almayan fakat bir tartı özelliğine sahip iphone 7in varİphone 7 ile oldu koymuşum LQNALQNSKSNQKWNKWQ