Neler Yeni

IOS IOS Yatay Ekran Ve Youtube Siyah Ekran Sorunu [BİLGİLENDİRME AMAÇLI]

smithblacksmith

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Samet Demirci
Merhabalar,

Yaklaşık 6 aydır iPhone 13 kullanıcısı olarak bir kaç konuya değinmek istiyorum.
( Sorun iPhone 13’ e özel değil, IOS yazılımıyla ilgili ve tüm modellerde denendi.)

Youtube Siyah Ekran Sorunu
İnstagram Bildirimi Yatayda Siyah Ekran

Videosunu link olarak eklediğim hatalar mevcut, bu sebepten zaten S23 videoları izliyorum.

Sizlerin de bilgisi olsun iPhone herhangi bir modelini alırsanız Youtube ve yatay ekran gibi işlevlerde böyle sorunlarla karşılaşırsınız.

Youtube’ daki siyah ekran sorunu 30 videoda 2-3 defa çıkıyor.

Yatay ekranda gelen bildirime her tıkladığınızda kamera açılıyor ama o kamera video çekmiyor ve uygulamayı komple kapatmanız gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
ben 8 plus a kendim custom rom yükledim böyle bir problemle karşılaşmıyorum istersen sen de dene bir belki sendede düzelir

smithblacksmith

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Samet Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben 8 plus a kendim custom rom yükledim böyle bir problemle karşılaşmıyorum istersen sen de dene bir belki sendede düzelir
Ben direkt satıp aynı fiyata 2 yık garantili S23 alacağım nasipse.

6 ayda Android özletti, sadece bu buglar dert değil.

Oyun oynarken Xiaomi’ deki gibi yandan başka uygulama açma özelliği yok ( Genshin oynarken haritada ne nerede bakıyordum ama Apple’ da uygulamayı aşağı indiriyorum oyunu tekrar açınca yeniden açılıyor )

Opera yüklüyorum Safari ile birebir aynı, Android’ in Operası kendine has bir arayüze sahipti.

Kamerası ve performansına lafım yok ama S23 de bu konuda bayağı iddialı ve dediğim bir çok özelliği sunuyor.

Top Bottom