IOS İosta huawei watch kullananlar bakabilir mi?

Reaksiyon skoru
33
Merhaba,

İosta huawei gt 5 ya da 6 serisi kullanan var mı acaba? Herhangi bir sorun yaşayan var mıdır? Bağlantı sorunu,bildirim alamama,hava durumu güncellememesi gibi tarzı sorunlar var mıdır? Bazı yerlerde okudum da Huaweiapp kapanınca hava durumu vs gelmiyor diyorlardı.

Merhaba,

İosta huawei gt 5 ya da 6 serisi kullanan var mı acaba? Herhangi bir sorun yaşayan var mıdır? Bağlantı sorunu,bildirim alamama,hava durumu güncellememesi gibi tarzı sorunlar var mıdır? Bazı yerlerde okudum da Huaweiapp kapanınca hava durumu vs gelmiyor diyorlardı.
ben watch fit 3 kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım sadece uygulamayı arka plandan kapatmayın diyorlar sanırım sekronizon için

Watch Fit 4 kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar, bluetooth u açar açmaz direkt olarak bağlanıyor.

WatchFit 3 için Apple telefondaki huawei uygulaması arka planda sürekli açık kalması gerekiyor. Yoksa bağlantı kesiliyor ve saatle telefon haberleşmiyor.

Ancak samsung saatimde böyle bir şeye gerek yok. Bluetooth açık olduğu sürece bağlantı hiç kesilmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,695
Üyeler
189,906
Son üye
osmanoguz
Geri