IP Adresi nasıl değişir

hocam sistemi yeni aldım şuan hiç girmedim
O zaman ip atıyor knk ama dediğim gibi ip hwid sistemine anakartına atıyor ip değiştirip yeni anakart ile denersin kesinlikle giricektir.Zaten girmiyorsa bir anormallik vardır başka bir şeyden yakalıyordur.

O zaman ip atıyor knk ama dediğim gibi ip hwid sistemine anakartına atıyor ip değiştirip yeni anakart ile denersin kesinlikle giricektir.Zaten girmiyorsa bir anormallik vardır başka bir şeyden yakalıyordur.
hocam modeme reset attığımda IP 2 tane değişiyor aynı oluyo tekrardan bi 8 le başlıyo bi 7 ile hiç farklı olmuyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam modeme reset attığımda IP 2 tane değişiyor aynı oluyo tekrardan bi 8 le başlıyo bi 7 ile hiç farklı olmuyo
birde ben istanbuldayım konumu açınca trabzon yazıyo ne alakaysa IP Adresinin konumunda

birde ben istanbuldayım konumu açınca trabzon yazıyo ne alakaysa IP Adresinin konumunda
İpnize nereden bakıyorsunuz ?

Fishao oyununda bende zamanında çok IP Ban yemiştim. Bu sitede Fishao ile ilgili soru soran var mı diye merak ettim ve seni buldum. Tabii oyun kapanalı çok oldu ama yine de yanıt vermek istedim.
Ramazan Kaya diye tanırlar beni. '' Mega_Power '' hesabının sahibi.
Neyse oyun iyiydi ama kapandı. Hatıra kaldı.

FISHAO 2.0 OPEN ( 2025 ) ft. Ramazan Fishao | Facebook

Fishao FISHAO FishAlwaysOnline GamoVation FishaoGamePlay Daimy Stroeve  Joppe Houpt Ramazan Kaya | DonanımHaber Forum
konuyla alakası nedir yorumunuzun ayrıca 3 sene geçmiş?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,672
Üyeler
190,782
Son üye
ardademirok
Geri