İP adresimi nasıl gizlerim

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
893
İnternet de ip adresimi gizlemek istiyorum bunun için bildiginiz uygulamalar var mı ücretli ücretsiz ? google üzerine girdimde çikmasın yani bildigim kadarıyla vpn yetiyor ama hayalet bi şekilde gözüksün istiyorum bulunmıyım herhangi bi siteye giroyrum ip adresim gözükuyor çıkıyor istedigim gibi o siteye kapatamıyorum atıyorum youtbe ip adresim gözukuyor bunu gizleyemıyorum o siteye karşı

Paralı vpn al free vpnler kendisine para karsiliği ip sini satanlar oluyor onlar takip edilebilir veya kullanmadıgın bir modemi shell olarak kullan :cautious:

Nord Veya Express vpn satın al onlar güvenli ıpnı satmıyolar ayrıca vds veya sanal makina kullan.

İnternet de ip adresimi gizlemek istiyorum bunun için bildiginiz uygulamalar var mı ücretli ücretsiz ? google üzerine girdimde çikmasın yani bildigim kadarıyla vpn yetiyor ama hayalet bi şekilde gözüksün istiyorum bulunmıyım herhangi bi siteye giroyrum ip adresim gözükuyor çıkıyor istedigim gibi o siteye kapatamıyorum atıyorum youtbe ip adresim gözukuyor bunu gizleyemıyorum o siteye karşı
tor+express vpn

İnternette istediğini yap tam anlamıyla anonim olamazsın. Dünyaca ünlü hackerlar bile eninde sonunda kendini ele veriyor.

Dostum gizlilikten kastın ne ip ni sadece siteler görmesin diye mi ya da internet servis sağlayıcının neler yaptığını gormemesini mi istiyorsun VPN veya proxy kullabilirsin.

Yakalamak istemiyorlarsa ya :D

Bazıları harbiden çok çok iyi saklanıyorlar. Mesela geçtiğimiz zamanlarda büyük bir dünya soygunu olmuştu. Onlar hâlen aranıyor ama bulunamıyor. Grup muhtemelen çok kalabalık ama asıl hırsız olanların hiçbiri yakalanmadı diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,524
Üyeler
187,694
Son üye
Berat06_
Geri