yasaklı arabadan hwidNasıl becerdin
hocam yasaklı araba nedir ? bir de modeme reset atın çok büyük ihtimalle sorun kalkaryasaklı arabadan hwid![]()
yaparım veya yapmam bu sizi ilgilendirmez istediği kadar banlasın yine alırım oyunu yine girerim $$$Neden bir daha hile yap diye mi?
para hilesi ban atmıyorpara hilesi
Yasaklı olan araba işte. Bir şekilde oyuna ekliyorlar bu da ban sebebi.hocam yasaklı araba nedir ? bir de modeme reset atın çok büyük ihtimalle sorun kalkar
anladımYasaklı olan araba işte. Bir şekilde oyuna ekliyorlar bu da ban sebebi.
e yukardada biri para dedi birbirini gösteren örümcek adamlar 10lineyasaklı arabadan hwid![]()
owens edition mclaren oyunda hiç biyerde bulamayacağınız bi araba kimsede göremezsiniz bileyasaklı araba ? o nasıl oluyor modeme reset atın
hocam neden yasaklı ki ben oyunda var diye biliyorum bu arabayıowens edition mclaren oyunda hiç biyerde bulamayacağınız bi araba kimsede göremezsiniz bile
modemi resetledim ip aynı sabitModemi aç kapat yaptığınız zaman IP adresiniz değişir. Bu şekilde girebilirsin belki.
hele şükür anlayan bi arkadaş çıktıArkadaşlar adamı linçlemeyin hemen. Oyunda bazı yasaklı ataçlar var bunları farkında olmadan satın alırsanız hesabınız banlanabiliyor. Bu arkadaş öyle ban yemiş.
yeni model almanız lazım sanırımmodemi resetledim ip aynı sabit
para hilesi ban atmıyorre yukardada biri para dedi birbirini gösteren örümcek adamlar 10line