İP13 VS S24FE önerii

mbu.berke

80+
Reaksiyon skoru
35
Bütcem 30 a kadar yolu var ancak ne alcam bilmiyorum kamera video önceliğim oyun falan oynamm sdece arada bir clash royale s24fe 256gb mı yoksa 13 128lik mi cok arada kaldım içimde bi iphone heveside var ama cok pahalı siz ne önerirsiniz hangisi iyidir kamera video tarafında

Bütcem 30 a kadar yolu var ancak ne alcam bilmiyorum kamera video önceliğim oyun falan oynamm sdece arada bir clash royale s24fe 256gb mı yoksa 13 128lik mi cok arada kaldım içimde bi iphone heveside var ama cok pahalı siz ne önerirsiniz hangisi iyidir kamera video tarafında
Alınabilecek en ucuz sıfır iPhone bence 16E şuan, ondan aşağı düşecekseniz Android alın.

Alınabilecek en ucuz sıfır iPhone bence 16E şuan, ondan aşağı düşecekseniz Android alın.
50 bin tl yi çöpe atın diyorsunuz yani :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikisinin kamera testlerini karşılaştırıp karar ver bence ikside çok güzel telefon

50 bin tl yi çöpe atın diyorsunuz yani :D

ikisinin kamera testlerini karşılaştırıp karar ver bence ikside çok güzel telefon
Aradaki fiyat farkına değer mi hocam 6k gibi fark var

Normaşde 30bütcemde yok aslında ip heves gedli ondan danısayım dedim

Normaşde 30bütcemde yok aslında ip heves gedli ondan danısayım dedim
hocam donanımsal olarak s24fe daha güçlü kamera da 50 mp ama o görüntüyü işleme telefona ve işletim istemine bakıyor o yüzden testlerden kameraya bakıp kendinize göre karar verebilirsiniz eğer kameralarında çok bi fark görmezsseniz 6 bin tl farka gerek yok yt de karşılaştırma videoları vardır zaten

Okudum hocam bu konunuzu ama hani yanımda cok iphone sevdalısı insan var aklımı celer gibi oluuor 13al vs gibi içimdede az cok var kullanmak ama o kadar para vermek bilmiyorum ne yapsam kararsızım

Okudum hocam bu konunuzu ama hani yanımda cok iphone sevdalısı insan var aklımı celer gibi oluuor 13al vs gibi içimdede az cok var kullanmak ama o kadar para vermek bilmiyorum ne yapsam kararsızım
aynı kararsızlığı ben ocak ayında ip15 vs s25 ile yaşamıştım. çıktığından beri s25 kullanıyorum çok memnunum telefondan aklıma hiç acaba iphone alsa mıydım diye düşünmedim

S24fe AL geç

her ne kadar kamera vs. iyi gözüksede S24FE sosyal medyada fark gene var iPhone daha canlı resimler çekiyor ana kamerada ve paylaşımları daha güzel.

kamerada iphone 13 daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,366
Üyeler
187,822
Son üye
RATH01
Geri