🔥İndirim IPad 10. Nesil Eğitim İndirimi İle 12.999 TL

Durumunuz varsa bence son nesili alın. Kalemle beraber 18.500 TL tutuyor. Kılıfı ve ekran koruyucusu desen 19.000 TL tutuyor. Bence iPad almışken son çıkanı almak en doğrusudur. Konudaki modelle arasında 2.500TL falan oynuyor.

Bu site güvenilir mi arkadaşlar
Evet

bayadır bu fiyatta az daha veriliyorsa bence a16 alınmalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Durumunuz varsa bence son nesili alın. Kalemle beraber 18.500 TL tutuyor. Kılıfı ve ekran koruyucusu desen 19.000 TL tutuyor. Bence iPad almışken son çıkanı almak en doğrusudur. Konudaki modelle arasında 2.500TL falan oynuyor.

Evet
tablete ekran koruyucu takmak mantıksız bence

tablete ekran koruyucu takmak mantıksız bence
Kalemi kullanım şekline bağlı olarak çizilebiliyor. Bizim arkadaş tableti aldıktan 2 gün sonra taktırmıştı ve ona rağmen ekranda bir sürü kılcal çiziği vardı. O kadar para vermişken tertemiz kullanmak en iyisi.

Arkadaşlar 64 gb yetersiz denmiş ama 32 gb sene başından beri pdflerle dolduramadım hepsinde yazı var

Arkadaşlar 64 gb yetersiz denmiş ama 32 gb sene başından beri pdflerle dolduramadım hepsinde yazı var
hocam o tamamen kullanım tarzıyla alakalı mesela ben pek mobil girmem ama oynadığım oyun içi dosyaları indirince 28 gb yi geçiyor bu da 1 oyunla sınırlı kalmayanlar olduğu için yetersiz deniliyor ama pdf gibi ders içinse fazlasıyla yeterli

hocam o tamamen kullanım tarzıyla alakalı mesela ben pek mobil girmem ama oynadığım oyun içi dosyaları indirince 28 gb yi geçiyor bu da 1 oyunla sınırlı kalmayanlar olduğu için yetersiz deniliyor ama pdf gibi ders içinse fazlasıyla yeterli
Şahsi fikrim: 3.000 TL daha koyup hem 128GB hem de 2 nesil yeni bir işlemcili iPad almak. (A16)

Ders için kullanacak olanlar için 64 GB yeterli. Şahsen burdan almistim gayet güvenilir .

Geri