İpad 9 mu İpad 10 mu?

cicibebe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,780
Selamlar. Uzun bir düşünme sonucu 2 tablet arasında kaldım. Ama sorduğum soru şu aradaki 3000tl lik farka değer mi? İpad 9 7000tl, ipad 10 10000tl. Kimisi diyor ekranı için değer, kimisi diyor type c var değer, kimisi diyor ne gerek vsr değmez. Sizce aradaki fiyat farkına değer mi?

yazın 5 küsürdü ipad 9 paran varsa güncel olanı al yoksa ipad 9 u al

İpad 10 ile 9 arasından 9.
10 yerine Mini 6 al.

yazın 5 küsürdü ipad 9 paran varsa güncel olanı al yoksa ipad 9 u al
Benim de aklımda 10 var, az biraz param da var ama ipad 10 alırsam pencil, kılıf, koruyucuya para kalmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İpad 10 ile 9 arasından 9.
10 yerine Mini 6 al.
Miniyi geçen mağazada denedim çok ufak tatliş bir şey ama bütçeyi zorluyor. Zaten 9 alıcam diye yola çıktım en son air 5e kadar gelmişim dedim dur.

Benim de aklımda 10 var, az biraz param da var ama ipad 10 alırsam pencil, kılıf, koruyucuya para kalmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Miniyi geçen mağazada denedim çok ufak tatliş bir şey ama bütçeyi zorluyor. Zaten 9 alıcam diye yola çıktım en son air 5e kadar gelmişim dedim dur.
yukarda arkadaşın dediği gibi büyük ekran lazımsa ipad 9 yoksa mini6 ama ipad 9 yeterli kafana takma onları

yukarda arkadaşın dediği gibi büyük ekran lazımsa ipad 9 yoksa mini6 ama ipad 9 yeterli kafana takma onları
Arada neredeyse iki katı kadar fiyat var. Zaten veremeyeceğim için 9 alıcam galiba.

al gitsin ama yazın 5/ 5.5k ydı ama yinede 9 fp
Evet ya ama o zamanın 5bin tl si ile şu zamanın 7bin tl si neredeyse eşit gibi. Sağolun hocam bir de ben bu tablette oyun falan oynamayacağım. Video editi, sosyal medya yönetimi, ve arada tasarım yapacağım yeterli olur değil mi? Hali hazırda pc im var öyle aman aman işleri değilde daha küçük çaplı olanları bunda yapacağım. Kasma takılma falan yapmaz değil mi?

Evet ya ama o zamanın 5bin TL si ile şu zamanın 7bin TL si neredeyse eşit gibi. Sağolun hocam bir de ben bu tablette oyun falan oynamayacağım. Video editi, sosyal medya yönetimi, ve arada tasarım yapacağım yeterli olur değil mi? Hali hazırda pc im var öyle aman aman işleri değilde daha küçük çaplı olanları bunda yapacağım. Kasma takılma falan yapmaz değil mi?
Yani gayet güçlü tablet takılma donma yapmaz yani

Bn yazın oyun için alacaktım sonra fp bi sistem vardı onu aldım araştırmiştım

10 cidden mükemmel bende aldım yeni geldi kusursuz apple pencil de almıştım yanına

Geri