Ama iPad 7 mesela ilk zamandan daha pahalı oldu. 8.nesil de öyle. Önceden ben 2900e mi ne aldım.Bekleyebilirsin, pahalı olursa İPad 8 alırsın.
İsmini 9 yapmamalarının sebebi 10. yıl olması. 10.yıl olmasa 9 olarak çıkacaktı.iPhone 9 çıkmadığına göre iPad 9'da çıkmaz onun yerine iPad x yada iPad 10 çıkabilir.
1 ay sonra hem ucuz hem daha kaliteli bir şey çıkarsa çok içimde kalır. 300 dolar çıkacağı söyleniyor.Başka Ülkede bilmem ama Türkiye'de %99.9 daha pahalı olur. En ucuz 3600tlden başlar 64gb Air 3 gibi olur. @Evil Belief @Muhammet Sağlam
Hem bence beklemeye gerek yok. Bütçem yetmeyebilir.
İnceleme - iPad 8.Nesil
Selamlar Saygılar Ve Sevgiler Değerli Donanım Arşivi Forum Kullanıcıları Bugün sizlerle beraber bakacağımız ürün: iPad 8.Nesil Kutu İçeriği iPad 20 W USB-C Güç Adaptörü USB-C - Lightning Kablosu (1 m) Garanti Süresi 2 Yıl Tasarım Tasarımı bence iyi, uzay grisini çok beğendim. 10.2' ne...forum.donanimarsivi.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama iPad 7 mesela ilk zamandan daha pahalı oldu. 8.nesil de öyle. Önceden ben 2900e mi ne aldım.
Hocam iPhone'un 10.yılına özel olarak direkt 8 ile beraber X modeli geldi.iPhone 9 çıkmadığına göre iPad 9'da çıkmaz onun yerine iPad x yada iPad 10 çıkabilir.
Ama biliyorsun ki Nvidia kartlarda da gördüğümüz gibi, daha ucuz tanıtılsa da trde çok daha pahalı oldu öncekinden. Ama sana kalmış.1 ay sonra hem ucuz hem daha kaliteli bir şey çıkarsa çok içimde kalır. 300 dolar çıkacağı söyleniyor.
X olursa yeni tasarım da gelebilir belli olmaz tabi ama dediğin gibi daha pahalı olurHocam iPhone'un 10.yılına özel olarak direkt 8 ile beraber X modeli geldi.
Bu arada 9.neslin fiyatı 8'den yüksek olur, boş hayal kurmayın.