7.nesilArkadaşlar PUBG için tablet almayı düşünüyorum hangi modeli 90 fps veriyor
tabii ki var eğer bana diyorsan ama ipadler zaten 120 hz90hz olmaz ise 90 fps hissetmezsin mantigi yok mu ?
Sen ciddimisin ohatabii ki var eğer bana diyorsan ama ipadler zaten 120 hz
Yenileri öyle.Sen ciddimisin oha
Teknoloji gelişiyor yeğenimYenileri öyle.
İnsan gibi yanıt veremiyor musun sürekli kinayeli konuşmak zorunda mısın eğer zorundaysan forumdan ayrıl insanlar burada birbirlerine yardım için burada sen gelip oha falan yazıyorsun acaba kaç yaşındasın ?Sen ciddimisin oha
@Mehmet YılmazTeknoloji gelişiyor yeğenim
:d? Sasirmak suc olmus wtfİnsan gibi yanıt veremiyor musun sürekli kinayeli konuşmak zorunda mısın eğer zorundaysan forumdan ayrıl insanlar burada birbirlerine yardım için burada sen gelip oha falan yazıyorsun acaba kaç yaşındasın ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Mehmet Yılmaz
İnsan gibi konuşmayı öğrenmelisin sinirlensen bana tamam diyeceğim bi anlık hata ama aynı şeyi 2-3 kez yapıyorsun wtf ne demek onu da biliyorsundur inşallah:d? Sasirmak suc olmus wtf
WTF şaka mısın demek anlamına gelmiyor şaka mı bu a*k demek:d? Sasirmak suc olmus wtf
Sinirlendigimi kim soyledi arkadasim sasirdim oha dedim ne var bunda şizofren gibi davranmayınİnsan gibi konuşmayı öğrenmelisin sinirlensen bana tamam diyeceğim bi anlık hata ama aynı şeyi 2-3 kez yapıyorsun wtf ne demek onu da biliyorsundur inşallah
Çocuk bilse zaten sormaz yok ekran hzsi hissetmen falan bir şey diyorsun anlamıyorum ciddenSinirlendigimi kim soyledi arkadasim sasirdim oha dedim ne var bunda şizofren gibi davranmayın
Tamam fakat 120 hz ekran 90 fps hissediliyor örneği 10.5 diyebilirim 6.nesilİpad 7.nesil 90 fps olmuyor.