Bende öyle düşünüyorum fakat yazılım konusunda sıkıntı yaşayanlar oluyormuş;Kalem bağlandığında 60hz'e düşme,gbox'dan YouTube indirildiğinde 2k çözünürlük vermeme-doğru çalışmama,gibi şikayetler gördüm.Huawei MatePad 11.5 daha mantıklı bir tercih olur. Birde çizim vesaire ile uğraşıyorsan PaperMatte Edition alırsın.
Yazım hissiyatı falan nasıl hocam YouTube'de bir tanr adamakıllı incelemesini yapan bulamadım.Kardeşim aldı şuanda aktif olarak üniversite için kullanıyor ve herhangi bir sorun yaşamadık.
a16 iyidir bende var ama ekipman pahalı kalem 4k en basitinden onun dışında ben memnunumAksesuarları çok pahalı ve ekranı kötü deniliyor, sizce alınır mı?
Çok pahalı.Huwaei alsam bir sorun veya eksiklik yaşar mıyım?a16 iyidir bende var ama ekipman pahalı kalem 4k en basitinden onun dışında ben memnunum
Huaweide sanki play store vs yok o yüzden birşeyleri indirirken yorurÇok pahalı.Huwaei alsam bir sorun veya eksiklik yaşar mıyım?
Teşekkür lvelc5.En iyisi Huawei alıyım.Huaweide sanki play store vs yok o yüzden birşeyleri indirirken yorur
.(Teşekkür lvelc5.En iyisi Huawei alıyım.
Noldu hocam