Neler Yeni

Yardım Ipad air 13" M2 garip ses sorunu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Talha Akdumanli
Daha birkac gun once sıfır bir ipad air 13" M2 aldım sessiz bir ortamda tabletle ilgilenirken tabletin kullanım sırasında sessiz bir yerde eğer dikkat edilmezse hic fark edilmeyecek sesli bir yerde farkedilme imkanı olmayan cok ufak bir ses geldığini farkettim. Fan sesi fln gibi bir ses değildi ekran acikkan ses yok ekran uzerinde bi haraket yaparken sadece geliyor ses. Mesela instagramda bir videoda duruken ses yok ancak aşağı kaydırırken o hafif ses anlık olarak geliyor. Ayrıca teblet açılırken de aynı ses biraz daha uzun süreli geliyor. Dediğim gibi farkedilecek birsey değil o yuzden pek sorun yok ama büyük bir sorunun kücük bir belirtisi fln olabilir mi gibi bisey duştu aklıma neden olur bunun yüzünden servise götürülürmü götürürsem sorun düzelir mi? Bilgili arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Teşekkür ederim.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
can
bobinlerden geliyordur muhtemelen buzzing yada cw tarzı bir ses sizin dediğiniz yüke girince çıkmasından bunu anlıyorum ve bu tarz seslere garanti çok müdehale etmiyor cihazları geri gönderiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Talha Akdumanli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bobinlerden geliyordur muhtemelen buzzing yada cw tarzı bir ses sizin dediğiniz yüke girince çıkmasından bunu anlıyorum ve bu tarz seslere garanti çok müdehale etmiyor cihazları geri gönderiyor.
Hocam bir yüke bindiğini pek sanmıyorumana ekranda da da kaydırma sırasında aynı ses cıkıyor

avensis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
avensis david
Ekranda hareket olduğunda duyduğunuz hafif ses, işlemci veya grafik denetleyicisi gibi dahili bileşenlerin aktivitesinden kaynaklanıyor olabilir. M2 gibi güçlü çiplere sahip modern iPad'ler, kullanıldığında hafif elektromanyetik gürültü veya elektronik bileşenlerin mikro hareketlerinden kaynaklanan sesler üretebilir.

Son düzenleme:
Top Bottom