Bende var 6 aydır kullanıyorum 60hz dışında gayet iyi bir tablet işlemcisi aşırı güçlüdür mesela kalemi olaralk pencil pro var işimi çok iyi görüyor bi sıkıntı olacağını düşünmüyorumGürgençlerde eğitim indirimiyle peşin fiyatına 3 taksitle 21500 tl ye geliyor alınır mı fiyatına değer mi ?
iphone kullanıcısı olarak almak istiyorum yoksa samsung s9 düşünüyordum.kalemden memnun musunuz üniversite için almayı düşünüyorum da.Bende var 6 aydır kullanıyorum 60hz dışında gayet iyi bir tablet işlemcisi aşırı güçlüdür mesela kalemi olaralk pencil pro var işimi çok iyi görüyor bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum
1-2 güne m3 air geliyorGürgençlerde eğitim indirimiyle peşin fiyatına 3 taksitle 21500 tl ye geliyor alınır mı fiyatına değer mi ?
iPhone telefon kullanıyorsanız Apple tablet alın bence ben Samsung aldım S9+ kullanıyorum ancak yakında güncelleyeceğim. Normalde sadece not almak için kullandığımdan ihtiyacım olmaz ekosistem özelliklerine diyordum ama varmış biraz fikrim değişti.iphone kullanıcısı olarak almak istiyorum yoksa samsung s9 düşünüyordum.kalemden memnun musunuz üniversite için almayı düşünüyorum da.
Memnunum üzmez sizi iphone sahibiyseniz direkt alın samsunga bulaşmayıniphone kullanıcısı olarak almak istiyorum yoksa samsung s9 düşünüyordum.kalemden memnun musunuz üniversite için almayı düşünüyorum da.
Eğitim indirimi ile 27.5 k ve haziran gibi apple pencil pro ile alabilirsin ama yine aralarında fark var sana kalmışm3 olması dışında başka hiçbir farkı yokmuş yeni gelenin o da 29.5 bin tl arada 8 bin tl var değer mi bilemedim.
Gürgençlerden aldım hocam pencil pro ve ipad air m2 ve 700 tl lik koruyucu ekran taktılar ziraat kampanyasıyla 26.2 k ya geldi ve peşin fiyatına 3 taksit.Eğitim indirimi ile 27.5 k ve haziran gibi apple pencil pro ile alabilirsin ama yine aralarında fark var sana kalmış
Grafik tasarım çizim mizim uğraşmıyorsan paranı çöpe atarsınGürgençlerde eğitim indirimiyle peşin fiyatına 3 taksitle 21500 tl ye geliyor alınır mı fiyatına değer mi ?