Neler Yeni

Ipad başka adaptör kullanmak sorun çıkarır mı

MrPOPs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
tunahan
geçen hafta ipad 10. nesil aldım şarjı vardı biraz kullandım şimdi bitmek üzere o arada orijinal adaptör alamadım ilk fırsatta alicamda orijinal kablosu duruyor ama iki ucuda type-c tablette type-c den şarj oluyor
şuan orijinal kabloyu kullanma imkanımda yok type-c adaptörüm yok onun yerine orijinal olduğunu düşündüğüm 67w ve 18w lik Xiaomi adaptörler var tableti onlarla şarj edebilirim ama etmelimiyim hani max 1 hafta daha bu şekil kullanırım o arada bor sıkıntı çıkarmı Apple ürünlerinin şarj konusu biraz sıkıntıli ondanda emin olamadim

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Android/İOS
geçen hafta ipad 10. nesil aldım şarjı vardı biraz kullandım şimdi bitmek üzere o arada orijinal adaptör alamadım ilk fırsatta alicamda orijinal kablosu duruyor ama iki ucuda type-c tablette type-c den şarj oluyor
şuan orijinal kabloyu kullanma imkanımda yok type-c adaptörüm yok onun yerine orijinal olduğunu düşündüğüm 67w ve 18w lik Xiaomi adaptörler var tableti onlarla şarj edebilirim ama etmelimiyim hani max 1 hafta daha bu şekil kullanırım o arada bor sıkıntı çıkarmı Apple ürünlerinin şarj konusu biraz sıkıntıli ondanda emin olamadim
Dandik değilse şarj aleti kullan ama apple şarj konusunda en ufak şeyde direk sorun çıkarıyor

MrPOPs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
tunahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dandik değilse şarj aleti kullan ama apple şarj konusunda en ufak şeyde direk sorun çıkarıyor
mesela bu 67w olani 67 alamayan başka bir telefona falan taktigimda sorun olmuyor o cihaza göre uygun gücü veriyor ama apple olunca garanti olsun diyorum adaptör dandim değil diye tahmin ediyorum

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,608
İsim
Hacı
1 haftadan bişe olmaz kullan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri