Ipad hakkında bilgi (kaybolan cihazı bulma şansı var mı?)

RedStar FC

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
242
bi ipad kaybolduğunda bulunabilir mi? kaybettm bii yerde ama nerde bilmiyorum? yolu var mı?

Eğer iCloud hesabın açıksa ve bul özelliğin aktifse bulursun.

Eğer iCloud hesabın açıksa ve bul özelliğin aktifse bulursun.
hadi ya anladım teşekkr ederim. yani bulan kişi kullanamaz mı? peki sıfırlanmışsa cihaz? bulunmaz mı. yani format mı artık fabrika ayarlarımı? öyle bişy olursa ?

hadi ya anladım teşekkr ederim. yani bulan kişi kullanamaz mı? peki sıfırlanmışsa cihaz? bulunmaz mı. yani format mı artık fabrika ayarlarımı? öyle bişy olursa ?
Şifresi varsa giremez zaten ama siz kilitleyebilirsiniz uzaktan kullanıma.

iCloud hesabına giriş yapıp bir tarayıcıdan cihazını seçerek çalındı olarak işaretleyebiliyorsun. Sana cihaz açıldığında ekrana not bırakma seçeneği de sunuyor.
e peki bulunduğnda bu silme ya da sıfırlama işlemi yapılırsa da oluyor mu tam anlamıorum bu işlerden. şifreyi de hatrlamıorum ki.

e peki bulunduğnda bu silme ya da sıfırlama işlemi yapılırsa da oluyor mu tam anlamıorum bu işlerden. şifreyi de hatrlamıorum ki.
Bildigim kadariyla bunlar icinde sifre/ler lazim. En yakin zamanda baska bir Apple cihaziniz varsa Bul uygulamasindan yerine bakin ve kitleyin.

başka yok maalesef zaten hediyeydi.. şifre falan da hatrlamıorum hiç.
O zaman baska bir cihazda Apple uygulamasini kurmaniz lazim (PC). Orada Icloud sorcak artik emaille fln sifirlayip halletmeniz lazim. Oradan gene bulunabilir ama bilmiyorum suan yerini saptayabilir mi? Oradan kilitlersiniz. Gene de zor yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Icloud a giremezseniz, gecmis olsun diyin,

Sıfırlamak için sifreler gerekiyor evet bu biraz zor yapmanız gereken tek şey başka bir cihazdan icloud.com/find adresine giriş yapıp tableti kitlemek

Sıfırlamak için sifreler gerekiyor evet bu biraz zor yapmanız gereken tek şey başka bir cihazdan icloud.com/find adresine giriş yapıp tableti kitlemek
sıfırlamak ya da format gibi bi işlem için hangi şifreler gerekiyor anlamadım? icloud giriş şifreleri mi? peki cihazı bulan çıkış yapıp başka şifreyle girerse ne olacak? ben şifrelermi hatrılmıorm hiç.

O zaman baska bir cihazda Apple uygulamasini kurmaniz lazim (PC). Orada Icloud sorcak artik emaille fln sifirlayip halletmeniz lazim. Oradan gene bulunabilir ama bilmiyorum suan yerini saptayabilir mi? Oradan kilitlersiniz. Gene de zor yani.

Icloud a giremezseniz, gecmis olsun diyin,
yani şifreleri hatrlmıorum giriş yapmam zor şu an bi yerden..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,965
Üyeler
184,707
Son üye
Karakus
Geri