RedStar FC
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 242
bi ipad kaybolduğunda bulunabilir mi? kaybettm bii yerde ama nerde bilmiyorum? yolu var mı?
hadi ya anladım teşekkr ederim. yani bulan kişi kullanamaz mı? peki sıfırlanmışsa cihaz? bulunmaz mı. yani format mı artık fabrika ayarlarımı? öyle bişy olursa ?Eğer iCloud hesabın açıksa ve bul özelliğin aktifse bulursun.
Şifresi varsa giremez zaten ama siz kilitleyebilirsiniz uzaktan kullanıma.hadi ya anladım teşekkr ederim. yani bulan kişi kullanamaz mı? peki sıfırlanmışsa cihaz? bulunmaz mı. yani format mı artık fabrika ayarlarımı? öyle bişy olursa ?
nasıl? kilitlenir ki?Şifresi varsa giremez zaten ama siz kilitleyebilirsiniz uzaktan kullanıma.
iCloud hesabına giriş yapıp bir tarayıcıdan cihazını seçerek çalındı olarak işaretleyebiliyorsun. Sana cihaz açıldığında ekrana not bırakma seçeneği de sunuyor.nasıl? kilitlenir ki?
e peki bulunduğnda bu silme ya da sıfırlama işlemi yapılırsa da oluyor mu tam anlamıorum bu işlerden. şifreyi de hatrlamıorum ki.iCloud hesabına giriş yapıp bir tarayıcıdan cihazını seçerek çalındı olarak işaretleyebiliyorsun. Sana cihaz açıldığında ekrana not bırakma seçeneği de sunuyor.
Sıfırlama işi androide göre daha karışık IOS'un, araştırman lazım.e peki bulunduğnda bu silme ya da sıfırlama işlemi yapılırsa da oluyor mu tam anlamıorum bu işlerden. şifreyi de hatrlamıorum ki.
Bildigim kadariyla bunlar icinde sifre/ler lazim. En yakin zamanda baska bir Apple cihaziniz varsa Bul uygulamasindan yerine bakin ve kitleyin.e peki bulunduğnda bu silme ya da sıfırlama işlemi yapılırsa da oluyor mu tam anlamıorum bu işlerden. şifreyi de hatrlamıorum ki.
başka yok maalesef zaten hediyeydi.. şifre falan da hatrlamıorum hiç.Bildigim kadariyla bunlar icinde sifre/ler lazim. En yakin zamanda baska bir Apple cihaziniz varsa Bul uygulamasindan yerine bakin ve kitleyin.
O zaman baska bir cihazda Apple uygulamasini kurmaniz lazim (PC). Orada Icloud sorcak artik emaille fln sifirlayip halletmeniz lazim. Oradan gene bulunabilir ama bilmiyorum suan yerini saptayabilir mi? Oradan kilitlersiniz. Gene de zor yani.başka yok maalesef zaten hediyeydi.. şifre falan da hatrlamıorum hiç.
sıfırlamak ya da format gibi bi işlem için hangi şifreler gerekiyor anlamadım? icloud giriş şifreleri mi? peki cihazı bulan çıkış yapıp başka şifreyle girerse ne olacak? ben şifrelermi hatrılmıorm hiç.Sıfırlamak için sifreler gerekiyor evet bu biraz zor yapmanız gereken tek şey başka bir cihazdan icloud.com/find adresine giriş yapıp tableti kitlemek
yani şifreleri hatrlmıorum giriş yapmam zor şu an bi yerden..O zaman baska bir cihazda Apple uygulamasini kurmaniz lazim (PC). Orada Icloud sorcak artik emaille fln sifirlayip halletmeniz lazim. Oradan gene bulunabilir ama bilmiyorum suan yerini saptayabilir mi? Oradan kilitlersiniz. Gene de zor yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Icloud a giremezseniz, gecmis olsun diyin,