Öneri İpad pro 10.5 upgrade

Bor4

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
404
10.5 prodan hangi tablete geçebilirim bütçe max 14 seçenekler aslında 2.el alsam sorun olurmu sonuçta yıllarca götürecek bu paraya düz model almaktansa
1.ipad pro 2018
2.ipad air 4
3.ipad mini 6
4.sıfır ipad 9
5. 10.sıfır ipad 10
6.huawei matepad 11

air 4 ya da matepad 11 bence. 2. el temiz bulunursa alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu bütçede matepad air bakabilirsiniz.

air 4 ya da matepad 11 bence. 2. el temiz bulunursa alınabilir.

bu bütçede matepad air bakabilirsiniz.
Matepad air için 1-2 ay beklemem lazım anca doğum günümde kullanılmış air 4 yada ipad 9 sıfır yada sıfır matepad 11 hangisi daha iyi

Matepad air için 1-2 ay beklemem lazım anca doğum günümde kullanılmış air 4 yada ipad 9 sıfır yada sıfır matepad 11 hangisi daha iyi
14k bütçe ile 2. el air 5 alırdım.

matepad air için neden beklemeniz lazım?

Seçenekler bunlarsa air4. Ama bütçeyi yükselebilirsen air 5 biraz daha iyi olur.

Ayriyetten eğer daha kompakt bir cihaz istersen mini 6 da olabilir.

Seçenekler bunlarsa air4. Ama bütçeyi yükselebilirsen air 5 biraz daha iyi olur.

Ayriyetten eğer daha kompakt bir cihaz istersen mini 6 da olabilir.
Air 4 yada sıfır ipad 9 veya sıfır matepad 11 2023

Oyun şuan matepad air hepsiburada bu ay fiyatı zam yemezse matepad air en iyi tercih gibi
Oyun için matepad iyi bir tercih olmayabilir. Birinci elden oyun indirme çok nadir. Mesela PUBG falan oynuyorsan belli başlı uygulamalar kullanman lazım oyunu açman için. Ama yok ben hallederim dersen mantıksız değil.

Oyun için matepad iyi bir tercih olmayabilir. Birinci elden oyun indirme çok nadir. Mesela PUBG falan oynuyorsan belli başlı uygulamalar kullanman lazım oyunu açman için. Ama yok ben hallederim dersen mantıksız değil.
pubg normal indirilip açılıyor ama google play oyunlar ile giriş sıkıntı twitter facebook ile faşan giriş yapmak gerekiyor. oyun için ipad daha mantıklı olur.

Matepad air zam yemezse ilk trercihim yerse matepadd 11 de iyi uygulama yüklemek önemli değil performans iyi olsa yeter

Geri