Aradaki 6k farkı BENCEhak etmiyor. Bende iPad 9 var. Memnunum. Not almak, video ve film izlemek, oyun oynamak ve Safari'de gezmek için kullanıyorum. Oyun oynamazsam rahat bir şekilde 10 saat ekran süresi alabiliyorum. Oynarsam da 7 saatleri görebiliyorum. Yani iPad 9 beni tatmin ediyor. Güzel tablet. Bu arada iPad 10 ile iPad 9'un arasındaki fark 2-3k'ya düşerse iPad 10 düşünebilirsin.
Arkadaşlar iç mimarlık okuyorum ve çizim vesaire için tablet almam lazım 4 tablet arasındayım fakat bazılarının arasında fiyat farkı çok o yüzden hani direkt en pahalısını söyliyip bu daha iyi demeyin ben de biliyorum daha iyi olduğunu fakat o paraya değer mi siz olsanız naparsınız onu soruyorum. Ek olarak ipadde olan procreate uygulaması çok ilgimi çekiyor ve çok işime yarayabilecek bir uygulama ama sadece appleda var işte.
En ucuz iPad 10. Nesil Wi-Fi 64 GB 10.9" Tablet fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! iPad 10. Nesil Wi-Fi 64 GB 10.9" Tablet özelliklerini incele, 14.579,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz iPad 9. Nesil Wi-Fi 64 GB 10.2" Tablet fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! iPad 9. Nesil Wi-Fi 64 GB 10.2" Tablet özelliklerini incele, 9.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ben galaxy tab s9 kullanıyorum almadan önce 10.nesil ile bunun arasında bir tercih yapmam gerekiyordu ekranı beni cezbetti kalem ilede gelmesi artı tabii galaxy tab s9 ile ilgili sorunuz varsa yanıtlayabilirim şuana kadar bir sorun yaşadım
Ben galaxy tab s9 kullanıyorum almadan önce 10.nesil ile bunun arasında bir tercih yapmam gerekiyordu ekranı beni cezbetti kalem ilede gelmesi artı tabii galaxy tab s9 ile ilgili sorunuz varsa yanıtlayabilirim şuana kadar bir sorun yaşadım