Öneri İpad 9-10 vs matepad 11.5

Bakiki

80+
Reaksiyon skoru
86
Arkadaşlar iç mimarlık okuyorum ve çizim vesaire için tablet almam lazım 4 tablet arasındayım fakat bazılarının arasında fiyat farkı çok o yüzden hani direkt en pahalısını söyliyip bu daha iyi demeyin ben de biliyorum daha iyi olduğunu fakat o paraya değer mi siz olsanız naparsınız onu soruyorum. Ek olarak ipadde olan procreate uygulaması çok ilgimi çekiyor ve çok işime yarayabilecek bir uygulama ama sadece appleda var işte.

1. Ipad 10. Nesil + Kalemi

2. Ipad 9. Nesil + Kalemi

3. Huawei Matepad 11.5 8 gb + Kalemi

4. Huawei Matepad 11.5 6 gb + Kalemi

Bu fiyatlar kalemle birlikte değil sadece tablet fiyatları onu da ekleyeyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak huawei alırsam vergi kampanyasına da katılabiliyorum yani 1500 tl falan daha ucuza geliyor

Arkadaşlar iç mimarlık okuyorum ve çizim vesaire için tablet almam lazım 4 tablet arasındayım fakat bazılarının arasında fiyat farkı çok o yüzden hani direkt en pahalısını söyliyip bu daha iyi demeyin ben de biliyorum daha iyi olduğunu fakat o paraya değer mi siz olsanız naparsınız onu soruyorum. Ek olarak ipadde olan procreate uygulaması çok ilgimi çekiyor ve çok işime yarayabilecek bir uygulama ama sadece appleda var işte.

1. Ipad 10. Nesil + Kalemi

2. Ipad 9. Nesil + Kalemi

3. Huawei Matepad 11.5 8 gb + Kalemi

4. Huawei Matepad 11.5 6 gb + Kalemi

Bu fiyatlar kalemle birlikte değil sadece tablet fiyatları onu da ekleyeyim.

Ek olarak huawei alırsam vergi kampanyasına da katılabiliyorum yani 1500 TL falan daha ucuza geliyor
Huawei tablette atmışsın samsung düşünmezmisin?

iPad'leri Pozitif Teknoloji'den de bak. Daha ucuz olabilir ve güvenilir site.

apple disinda alma

Peki sence ipad mi yoksa konuda dediğim gibi huawei mi. İpada okadar para değer mi
Değer. iPad güzel tablettir. iPad 10 da üzmez iPad 9 da üzmez ama siz direkt tam ekran olan iPad 10'u tercih edin.

İpad 10 kalemle birlikte 20k
İpad 9 kalemle birlilte 14k

Sizce hangisi

Değer. iPad güzel tablettir. iPad 10 da üzmez iPad 9 da üzmez ama siz direkt tam ekran olan iPad 10'u tercih edin.

.

apple disinda alma
.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,146
Üyeler