Reis yks sınavına hazırlanıcsm ve tabletten tek oynadığım oyun pubg çok büyük performans beklemiyorumkankacim ne icin kullanacaksin ekosistem yapmayi dusunuyormusun detayli bilgi verirsen yardimci olayim bu forumda bilen bilmeyen herkes yaziyor
Android tarafında güzel cihaz. Ben Android tablet pek kullanmadım iPad uzun ömürlü diye onu alıyorum (bir önceki iPad’imi 10 sene kullanmıştım) ama ekosistemin ona uygunsa göz atabilirsin pişman etmez bence.Reisim bi videoda Samsung s11 gördüm ve ilgimi çekti bu konuda bilgim var ı
Tab S10 Lite alsan 12K ya falan işini görür ekosistem yoksa ve ders çalışacaksan.Reis yks sınavına hazırlanıcsm ve tabletten tek oynadığım oyun pubg çok büyük performans beklemiyorum
knk butcen yuksekse s11 derim ekran cok kaliteli yaninda kalemle geliyor islemcide isini gorurReis yks sınavına hazırlanıcsm ve tabletten tek oynadığım oyun pubg çok büyük performans beklemiyorum
S 11 kafama çok yattı tşk herkeseknk butcen yuksekse s11 derim ekran cok kaliteli yaninda kalemle geliyor islemcide isini gorur