Neler Yeni

iPad Pro satıp Tab S9 FE almak?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bir çılgınlık yapıp iPad Pro almıştım ama kalemsiz çok zor oluyor. Telefonu Samsung yaptım, bunu da satıp Tab S9 FE alsam mantıklı mı sizce? Böylece Apple tek cihazım Macbook kalacak.

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,823
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
apple hiç sevmem ama tablet konusunda apple'ın üzerine yok.
sakın böyle bir şey yapmayın hocam. samsung tabletler 2 yıl sonra ölü.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bir çılgınlık yapıp iPad Pro almıştım ama kalemsiz çok zor oluyor. Telefonu Samsung yaptım, bunu da satıp Tab S9 FE alsam mantıklı mı sizce? Böylece Apple tek cihazım Macbook kalacak.
Aksiyon almaya gerek yok. Kalem çeksen yanına, mis gibi tablet.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
iPad Pro dehşet pahalı bir ürün bence. Gerçekten işinizi görmeyecekse gönderin gitsin. Fe yerine samsung s9 ultra veya düz s9 bakmanızı tavsiye ederim. Fe nin ekran kalitesi ipad prodan sonra kötü gelebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne yapmak istediğinizle doğru orantılı. Ben olsam tabletle maci satar 15 inch macbook m2 alırdım mesela. Sallıyorum yani.

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
FE serisi kötü normal S9 serisinden bakabilirsin ben S9+ kullanıyorum memnunum

KnightDavion

80+ Bronze

Ferrari çok yakıyor diye satıp Tofaş alsam mı diye sormuşsun. Evet Tofaş daha az yakar. Biri 2-3 sene gider diğeri 10 sene gider.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iPad Pro dehşet pahalı bir ürün bence. Gerçekten işinizi görmeyecekse gönderin gitsin. Fe yerine samsung s9 ultra veya düz s9 bakmanızı tavsiye ederim. Fe nin ekran kalitesi ipad prodan sonra kötü gelebilir

Ne yapmak istediğinizle doğru orantılı. Ben olsam tabletle maci satar 15 inch macbook m2 alırdım mesela. Sallıyorum yani.
Macbook olarak daha da iyisi var zaten şuan 😀

Video render işlerini falan zaten o hallediyor. O yüzden tablet en fazla PDF üzerine not almaya ve film dizi izlemeye falan yarıyor. O işe de iPad pro bilemiyorum.

Aksiyon almaya gerek yok. Kalem çeksen yanına, mis gibi tablet.
Kalem çekemiyorum, bir orijinal kalem olmuş 4000TL 😅

FE serisi kötü normal S9 serisinden bakabilirsin ben S9+ kullanıyorum memnunum
Güzel de bir tane daha 8 Gen 2 ye ihtiyacım yok, cebimden az para çıksın diye düşündüm malum biri 10K biri 20K.

Son düzenleme:

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Güzel de bir tane daha 8 Gen 2 ye ihtiyacım yok, cebimden az para çıksın diye düşündüm malum biri 10K biri 20K.
Bunun gibi şikayetler çok FE serisinde hem de ekstra bi tane 8 Gen 2den zarar gelmez çoklu pencerede işe yarıyor

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Macbook olarak daha da iyisi var zaten şuan 😀

Video render işlerini falan zaten o hallediyor. O yüzden tablet en fazla PDF üzerine not almaya ve film dizi izlemeye falan yarıyor. O işe de iPad pro bilemiyorum.

Kalem çekemiyorum, bir orijinal kalem olmuş 4000TL 😅

Öyle bir iş için ipad proyu aldıysan sonradan bunun muhasebesini yapmanın bir anlamı yok almadan önce düşünmen lazımdı bence. Uzun ömürlü olmuş olur. Kullanmaya devam et. Fazla fanteziye kaçmışsın.

mazge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
samet
S9 ultra ile karşılaştırılan ürünü Fe ile əesdeğer turamazsın attan inip eşşeğe binmek gibi

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,473
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Attan İnip Eşşeğe binmek gibi düşün bu durumu 0 olarak alsaydın eğer fiyat farkı dolayısıyla tab s9 alabilirdin ancak şuanda gereksiz olur

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Attan İnip Eşşeğe binmek gibi düşün bu durumu 0 olarak alsaydın eğer fiyat farkı dolayısıyla tab s9 alabilirdin ancak şuanda gereksiz olur
Herkes attan inip eşeğe demiş de yani ne farkı var ki? Ekran aynı kasa aynı tablette kamerayı kim ne yapsın zaten. Samsungda kalem var iPad de yok (var da alamıyorum) o yüzden mantıklı gibi gelmişti.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,473
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Herkes attan inip eşeğe demiş de yani ne farkı var ki? Ekran aynı kasa aynı tablette kamerayı kim ne yapsın zaten. Samsungda kalem var iPad de yok (var da alamıyorum) o yüzden mantıklı gibi gelmişti.
Tablet işinde apple maalesef daha iyi aynı zamanda arkadaşımla aldığımız onun ipad minisi hala cayır cayır çalışırken benimki baya kasıyor (2015 te aldık ondaki ipad mini 4 bendeki samsung galaxy tab 4 ) kısaca uzun ömürlülük bakımından apple bu konuda daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,775
Üyeler
163,219
Son üye
zarqrharun
Top Bottom