bütçeniz nedir ?Arkadaşlar ben sonunda ailemi ikna ettim ve wifi aldırdım ayrıca oyun için tablet veya laptop alma hakkıda tanındı sizce 256gb ipad pro mu alayım yoksa gtx 1650 16 gb ram 512gb ssd laptop mu
25K bütçeye hem laptop hem tablet alabilirsin. 3050 laptop ve iPad 9 mesela.25000
25k ya mukemmel sıstemler alabılırsınız ılla laptop olacak ise secenek cok yenı bır konu oluşturun ve 25k lık laptop tavsiyesi isteyin25000
iş için kullanmayacaksan ipad pro çok alakasız olur ek olarak elinde şuan hiç bir şey yoksa ilk pc alArkadaşlar ben sonunda ailemi ikna ettim ve wifi aldırdım ayrıca oyun için tablet veya laptop alma hakkıda tanındı sizce 256gb ipad pro mu alayım yoksa gtx 1650 16 gb ram 512gb ssd laptop mu
Oyun+render+sunumSadece oyun için mi alacaksınız
Elimde telefon var özellikleri ise:iş için kullanmayacaksan ipad pro çok alakasız olur ek olarak elinde şuan hiç bir şey yoksa ilk pc al
hocam telefon bi şey değiştirmez, pc daha mantıklıOyun+render+sunum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elimde telefon var özellikleri ise:
6gb ram
128 gb depolama
MediaTek helio g80 işlemci
Samsung galaxy a32 model
bence RTX 3060 lı kasa toplayabilirsin hatta üstüne de para kalır. onunla da ekipman alırsın yani ipad almana falan çok gerek yok.Arkadaşlar ben sonunda ailemi ikna ettim ve wifi aldırdım ayrıca oyun için tablet veya laptop alma hakkıda tanındı sizce 256gb ipad pro mu alayım yoksa gtx 1650 16 gb ram 512gb ssd laptop mu
Arkadaşlar ben sonunda ailemi ikna ettim ve wifi aldırdım ayrıca oyun için tablet veya laptop alma hakkıda tanındı sizce 256gb ipad pro mu alayım yoksa gtx 1650 16 gb ram 512gb ssd laptop mu