Neler Yeni

İPad şarjda kullanmak pile zararlı mı

grant

80+
Reaksiyon skoru
106
Merhabalar aynı Mac’te yaptığım gibi ipadide 80 pili geçmicek şekilde şarjda kullanıyorum devri artmasın diye ancak 3 4 günde bir yine 20 e kadar düşürüp tekrar seksenliyorum bazen 100 yapıyorm •Sizce bir zararı var mıdır .Cihaz şarjdayken ısınmıyor genelde powerbankten alıyorum şarjı.

powerbankle şarj etmek sıkıntı olabilir, şarjda kullanmak sıkıntı batarya ısınıyor zarar verir. pil devrini 0 dan 100 e kaç kere şarj ettiğini saymıyor sen şarjda kullansan bile pil devri artar

30watt adaptör almak mantıklı mı ipad air 6.nesil 11 inç için?

Merhabalar aynı Mac’te yaptığım gibi ipadide 80 pili geçmicek şekilde şarjda kullanıyorum devri artmasın diye ancak 3 4 günde bir yine 20 e kadar düşürüp tekrar seksenliyorum bazen 100 yapıyorm •Sizce bir zararı var mıdır .Cihaz şarjdayken ısınmıyor genelde powerbankten alıyorum şarjı.
Pil devrinin artması için sadece 0-100 olması gerekmiyor sen bir tur 80e kadar doldursan sonra çıkarıp kullansan ve 20ye kadar doldursan yine pil devrin artar diye biliyorum

Şuan full 80de sabit .Bu şekilde devir artıyor mu

Kimyasal yapısı bozulur

bende ipad air vardı ilk çıktığı zaman almıştım şarjda kullana kullana kafayı yemişti cihaz en son açılıp kapanıyodu kendi kendine

Ancak Mac’te işime yaramıştı ayrıca powerbankim beasus

Şarj olurken kullanmak genel anlamda iyi bir şey değil. Power delivery mevzusuyla biraz daha çözdüler onu ama hâlâ iyi bir şey değil.

Geri