TahaCel
80+ Gold
Dahası
Max 6k ya ipad varsa ipad yoksa güzel tablet hem ders için hem pubg oynamak icin kasmadan oynucam tablet varsa ipadde olur
Max 6k ya ipad varsa ipad yoksa güzel tablet hem ders için hem PUBG oynamak icin kasmadan oynucam tablet varsa ipadde olur
Ram kaç bununiPad Air satın alın
Apple ile takas yaparak yeni iPad Air alıÅveriÅinizde  -  arası indirim kazanın. Ãstelik hızlı ve ücretsiz gönderim. Apple.com adresinden hemen satın alınwww.apple.com
ioslarda ram fazla önemli değil a14 işlemcisi var en son çıkan işlemci serisindenRam kaç bunun
ama illaki bilmek istiyorsan 4 olması lazımRam kaç bunun
Ama dersim yaninda pubg de oynucam sıkıntı olmaz dimi kasmazioslarda ram fazla önemli değil a14 işlemcisi var en son çıkan işlemci serisinden
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama illaki bilmek istiyorsan 4 olması lazım
Telefon da alabilirsin ama tablet alacaksan herkes iPad önerir birde Samsung Tab S7 var ama hangisi daha uzun ömürlü hangisi daha iyi bilmiyorum kasmaz bu arada koskoca 6K bütçen var.Ama dersim yaninda PUBG de oynucam sıkıntı olmaz dimi kasmaz
90fps desteği varAma dersim yaninda PUBG de oynucam sıkıntı olmaz dimi kasmaz
Bunun satılmasını bekle. Güzel tablet.iPad Air satın alın
Apple ile takas yaparak yeni iPad Air alıÅveriÅinizde  -  arası indirim kazanın. Ãstelik hızlı ve ücretsiz gönderim. Apple.com adresinden hemen satın alınwww.apple.com
knk yalnız benden sana tavsiye ipad kalemi olmadan yoğurtsuz mantıya benzer onu alınca kalemede 1200tl verecen samsungun tabletlerinde kalem yanında oluyo diye biliyorumMax 6k ya ipad varsa ipad yoksa güzel tablet hem ders için hem PUBG oynamak icin kasmadan oynucam tablet varsa ipadde olur
Oyun performansıda istiyor Apple bu konuda çok başarılıknk yalnız benden sana tavsiye ipad kalemi olmadan yoğurtsuz mantıya benzer onu alınca kalemede 1200tl verecen samsungun tabletlerinde kalem yanında oluyo diye biliyorum
Ve ekranıda 60hzknk yalnız benden sana tavsiye ipad kalemi olmadan yoğurtsuz mantıya benzer onu alınca kalemede 1200tl verecen samsungun tabletlerinde kalem yanında oluyo diye biliyorum
biliyorum knk ama o tabletten tam verim almak istiyorsa kalem ve klavyede lazım ki onlarda zaten 3200tl yapıyorOyun performansıda istiyor Apple bu konuda çok başarılı
Klavyeye pek ihtiyaç yok sanki zaten ders için kullanıcak not tutmak için kalem yeterlibiliyorum knk ama o tabletten tam verim almak istiyorsa kalem ve klavyede lazım ki onlarda zaten 3200tl yapıyor