Neler Yeni

Öneri İpad ve tablet önerisi

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Zeclas.

80+ Bronze
Gelişmiş bir ekrana sahip olan Galaxy Tab S7, 11.0 inç ekranıyla beğeni topluyor. 2560 x 1600 piksel ekran çözünürlüğüne sahip olan tablet 276 PPI piksel yoğunluğu sunuyor. LTPS LCD ekran teknolojisine sahip model, DCI-P3 renk aralığı, 60 Hz ekran yenileme hızı ve 500 Nit parlaklık özellikleriyle dikkat çekiyor.

120 Hz yenileme hızına sahip tepkisel ekranı tüm hareketlere anında tepki veriyor. Siz bir şeyler izlerken ve ekranda gezinirken içeriklerinize göre yenileme oranlarını akıllı bir şekilde otomatik olarak ayarlayarak pil ömründen tasarruf sağlıyor.

Samsungda pek emin değil sanki 120hz olduğuna :D

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
Gelişmiş bir ekrana sahip olan Galaxy Tab S7, 11.0 inç ekranıyla beğeni topluyor. 2560 x 1600 piksel ekran çözünürlüğüne sahip olan tablet 276 PPI piksel yoğunluğu sunuyor. LTPS LCD ekran teknolojisine sahip model, DCI-P3 renk aralığı, 60 Hz ekran yenileme hızı ve 500 Nit parlaklık özellikleriyle dikkat çekiyor.

120 Hz yenileme hızına sahip tepkisel ekranı tüm hareketlere anında tepki veriyor. Siz bir şeyler izlerken ve ekranda gezinirken içeriklerinize göre yenileme oranlarını akıllı bir şekilde otomatik olarak ayarlayarak pil ömründen tasarruf sağlıyor.

Ve işlemci sd 865+ ve adreno 650 grafik birimi

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

knk zaten bi ipad etmez ama kalem yanında ise bu daha mantıklı bi seçenek bende ipad kullanıyorum ama nedense şuan samsung u savunuyorum sanırım evde oturmaktan kafayı yemeye başladım :D

Zeclas.

80+ Bronze
knk zaten bi ipad etmez ama kalem yanında ise bu daha mantıklı bi seçenek bende ipad kullanıyorum ama nedense şuan samsung u savunuyorum sanırım evde oturmaktan kafayı yemeye başladım :D
Tüm öğrenciler demek yanlış olur yani durumu iyi olanlar genelde iPad alır ders için Samsung gerçekten tablette pek başarılı bir marka değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve işlemci sd 865+ ve adreno 650 grafik birimi
iPad airdede a14 var :)

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ayberkd50
Tüm öğrenciler demek yanlış olur yani durumu iyi olanlar genelde iPad alır ders için Samsung gerçekten tablette pek başarılı bir marka değil
Bence s7 bir farkli eski samsung tabletlerden ipad e yakın

iPad airdede a14 var :)
Tercih meselesi

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ayberkd50
Kolaylık açısından iPad seçerdim ben öğrenci olsam Samsung pek öğrenci tableti değil
Ben tablet cok az kullandim o da yeni degil bi soyler msiin mesela neler var bu böyle ama onda değil gibi

Zeclas.

80+ Bronze
Ben tablet cok az kullandim o da yeni degil bi soyler msiin mesela neler var bu böyle ama onda değil gibi
Mesela iPadde not tutmak çok kolay ama Android'de öyle değil her şey birbirine giriyor

Sesli not özelliği var hoca bir şey söylerken onu dinletip yazdırabiliyorsun uygulama ile yapılıyordu galiba hatırlayamadım

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ayberkd50
Mesela iPadde not tutmak çok kolay ama Android'de öyle değil her şey birbirine giriyor
Samsung şu samsung not uygulamasını yeniledi ya o tablette yok mu? O uygulamaya devrim gibi çok iyi falan deniliyordu
Sadece note serisinde mi var?

Zeclas.

80+ Bronze
Samsung şu samsung not uygulamasını yeniledi ya o tablette yok mu? O uygulamaya devrim gibi çok iyi falan deniliyordu
Sadece note serisinde mi var?
E tabii ki onada gelmiştir büyük ihtimalle ama şunu söyliyim üniversite okuyan öğrenciler bile iPad tercih ediyor fark burdan bariz belli bence

Top Bottom