Öneri Ders İçin Tablet Önerisi

Hocam samsung almaya karar verdiyseniz s11 vs kesinlikle alınmaz şuan, tahmini 7 ekimde s12 serisi ön siparişe açılacak. Malum yeni cihazlar geleceği zaman bir önceki nesil zamlanıyor o yüzden s12 serisini bekleyin derim ben de almayı düşünüyorum
50 den aşağı olmayacak deniyor onlar bizim o kadar bütçemiz yok

vaktiniz varsa bekleyip görün derim s12+ 256 modeli 55 58 arasında olur muhtemelen
Ekimde dershanesi falan da başlayacak o yüzden beklemek istemiyor daha fazla bilmiyorum. İpad pro m4 bulursam güzel ikinci elden direkt ona yapışırım yoksa s11 bakarız kodla falan biraz daha düşürüp. Belki de bekleriz s12 bilemiyorum

ben 3 yıldır s9 ultra kullanıyorum telefonum samsung olunca bazı şeyleri çok daha rahat yapıyorum hatta o kadar ki artık bilgisayarı her gün açmamaya başladım.
ama tabi iphone ile ipad kullanmak daha rahat olabilir

Ekimde dershanesi falan da başlayacak o yüzden beklemek istemiyor daha fazla bilmiyorum. İpad pro m4 bulursam güzel ikinci elden direkt ona yapışırım yoksa s11 bakarız kodla falan biraz daha düşürüp. Belki de bekleriz s12 bilemiyorum
valla hocam öğrenci indiriminden faydalanabilirseniz 48e falan gelir diye düşünüyorum, yanında s pen ve klavyesi dahil harika fiyat olur

İkinci elden s10 plus ve s9 plus da bakıyorum da acaba mantıklı mı olur ki s11 almaktansa. S11 fiyatı da fazlaymış ya o sebepten soruyorum. S10 plus var klavyeli vs 30-35 civarı

Geri