Neler Yeni

İpadden yan monitör yapma

QurtiaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Barkın İnce
Merhaba elimde hp victus 16 r0035nt var thunderbolt destekli. Bide ipad pro m4 üm var yine thunderbolt destekli.İpad i yan monitör olarak kullanabilirmiyim nasıl yapılır bide ipadin yanında verilen type c type c kablosu yeterli olur mu yoksa ayrı bi kablo dönüştürücü almam gereklimidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kabloyla bağlamak bide 2k 120hz in tamamını kullanmak istiyorum

Son düzenleme:

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Seyfullah
Merhaba elimde hp victus 16 r0035nt var thunderbolt destekli. Bide ipad pro m4 üm var yine thunderbolt destekli.İpad i yan monitör olarak kullanabilirmiyim nasıl yapılır bide ipadin yanında verilen type c type c kablosu yeterli olur mu yoksa ayrı bi kablo dönüştürücü almam gereklimidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kabloyla bağlamak bide 2k 120hz in tamamını kullanmak istiyorum
ipadin kablosu olmayabilir ben ayrı bi thunderbolt kablosu almıştım , kablo ile yapmak zorunda değilsin internetin iyise space desk ile wifi üzerinden de bağlayıp ekran yapabilirsin ama 120 hz alabilir misin ondan emin değilim

QurtiaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Barkın İnce
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Space desk denedim kablosuz. Çözünürlüğü veriyor ama 30hz de kalıyor ve gecikmeli. İnternet bağlantım çok iyi değil .Ondan dolayı kablo ve uygulama önerisi varsa memnun olurum

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Seyfullah
ipadi windows bilgisayara kablo ile ekran olarak kullanamıyoduk en son bildiğim kadarıyla androidde oluyo o

Top Bottom