İPhone 11 53 hatası yardım

ellekel12

80+
Reaksiyon skoru
1
Elimde 64 gb bir iphone 11 var telefon tamir için İzmir’e gitti geldi telefon geldiğinde düzelmek yerine telefonu PC’ye bağlayın gibi bi simge çıktı bağladım itunesden yazılım güncellemeyi denedin 53 hatası diye bir hata veriyor sıfırdan komple yüklemeyi denediğimdede aynı hata 53 hatası hatayı verdikten sonra yarıda kalıyor bu şekil

Ekler

• image.webp
    image.webp
    817.8 KB · Hit: 29
Elimde 64 gb bir iphone 11 var telefon tamir için İzmir’e gitti geldi telefon geldiğinde düzelmek yerine telefonu PC’ye bağlayın gibi bi simge çıktı bağladım itunesden yazılım güncellemeyi denedin 53 hatası diye bir hata veriyor sıfırdan komple yüklemeyi denediğimdede aynı hata 53 hatası hatayı verdikten sonra yarıda kalıyor bu şekil
Hocam bu hata cihazdaki ekran olsun batarya olsun bu gibi parçaların sahte parçalar ile değişmesi durumunda Apple ın uygulamış olduğu artık stratejik plan mı derim veya sırf güvenlik olsun diye koyduğu bir şey mi bilmiyorum ama orijinal parça konulsun diye cihazlarda çıkan bir sorun ancak baya nadir bi durum inanın bende tam sebebi nedir bilmiyorum. Düzelmesi için MacBook kullanarak en güncel iTunes i kullanmanızı öneririm. Windowslardaki her zaman güncel olmuyor. Eğer o da olmazsa Windowsta 3uTools adlı programı kullanabilirsiniz. Son seçenek olarak direkt Apple dan destek alabilirsiniz

apple serverleri ile bağlantı kurulamama hatası itunes yerine 3utools uygulaması ile deneyin

Geri