Neler Yeni

Iphone 11 ahize sesi kısma

gokhanium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Gokhan Kel
Arkadaşlar bildiğiniz üzere çoğu iphone cihazda normal video falan izlerken ses hem telefonun hoparlöründen hem de ahizeden geliyor. Benim cihazda ahizede baya bi cızırtı sesi var ve videoları izlerken rahatsız ediyor. Bu ahizenin sesini kısma yöntemi yok mu video falan izlerken ses hoparlörden gelsin sadece.

şahin doğan

80+ Platinum
Öyle bir ayar yok.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
745
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Arkadaşlar bildiğiniz üzere çoğu iphone cihazda normal video falan izlerken ses hem telefonun hoparlöründen hem de ahizeden geliyor. Benim cihazda ahizede baya bi cızırtı sesi var ve videoları izlerken rahatsız ediyor. Bu ahizenin sesini kısma yöntemi yok mu video falan izlerken ses hoparlörden gelsin sadece.
Öyle bir ayar yok.
Ses ayarlarına girip sesi mono yapa yapabilir ve barı sadece sağa çekebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Erişebilirlik/ses ve görsel/Denge

şahin doğan

80+ Platinum

Mono yaptığında aynı içerik oynar zaten. Amacı bu ayarın. Mono yapmazsa sadece kayıt alınan şekle göre ses üstten veya alttan daha fazla gelir. Dengeyi değiştirirse de çok çok az şekilde fark ediyor. Kapatma ayarı yok.

gokhanium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Gokhan Kel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mono yaptığında aynı içerik oynar zaten. Amacı bu ayarın. Mono yapmazsa sadece kayıt alınan şekle göre ses üstten veya alttan daha fazla gelir. Dengeyi değiştirirse de çok çok az şekilde fark ediyor. Kapatma ayarı yok.
Dengeyi sola alınca bir nebze olsun iyi geldi teşekkür ederim. Ahize değiştirmek istiyorum ama cihaz tamirsiz. Oynanmış olsun istemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,866
Üyeler
160,615
Son üye
beyazkasafanı
Top Bottom