Şu an iphone 6 kullanıyorum. Yeni telefon alacağım iphone 11 almayı düşünüyorum falan 2 yıl sonra güncelleme almayı bırakacakmış güncellemesi durduktan sonra ne kadar kullanabilirim? İphone 11 yerine ne alabilirim?
Ya aslında kamerası çok önemli değil ama tabii ki güzel olmasını isterim. Telefondan beklentim çok yok aslında Twitter reddit gibi uygulamaları kullanabileceğim işte rahat rahat şarkı dinleyebileceğim bir şey istiyorum. Ayrıca beni uzun süre götürmesini istiyorum şöyle bir 5 yıl götürse çok iyi olur gibi durumlar malum zaten. Android telefonu eskiden kullandım ama kasma donma gibi sıkıntılar yaşamıştım belki kullandığım telefondan dolayıdır bilmiyorum ama şu anda öyle şeyler yaşamak istemiyorum. İphone’da da yaşamam gibi geliyor. Bu dediklerime göre iphone bana da daha mantıklı geliyor ama pek fazla piyasayı bilmediğim için sormak istedim. (O vuruşlar ne ya^^ )Güncelleme almaması iyi bişey. Boştan yere telefonun performansını düşürmez ve bataryayı etkilemez. Zaten öyle ahım şahım güncelleme yapmıyor Apple. Elimden gelse İps 14 kullanmak isterdim.
İphone 11 bende var şuan gayet memnunum telefondan. Kamerasını o kadar beğeniyorum ki Webcam olarak kullanıyorum bilgisayarda. Bana şuan son çıkan Android telefonu verseler yine de İphone derim. O derece alıştım.
Uygulama geçişi bunun gibi rahat ve gayet akıcı gördüğün gibi. Videoda 30 fps göründüğüne bakma o Youtube yüzünden dolayı öyle mobil veriden yükledim videoyu.Ya aslında kamerası çok önemli değil ama tabii ki güzel olmasını isterim. Telefondan beklentim çok yok aslında Twitter reddit gibi uygulamaları kullanabileceğim işte rahat rahat şarkı dinleyebileceğim bir şey istiyorum. Ayrıca beni uzun süre götürmesini istiyorum şöyle bir 5 yıl götürse çok iyi olur gibi durumlar malum zaten. Android telefonu eskiden kullandım ama kasma donma gibi sıkıntılar yaşamıştım belki kullandığım telefondan dolayıdır bilmiyorum ama şu anda öyle şeyler yaşamak istemiyorum. İphone’da da yaşamam gibi geliyor. Bu dediklerime göre iphone bana da daha mantıklı geliyor ama pek fazla piyasayı bilmediğim için sormak istedim. (O vuruşlar ne ya^^ )
Bütçem iphone 11 in sıfırı kadar işte 17-18 civarı. İkinci el almaya pek sıcak bakmıyorum açıkcası uğraşmak istemiyorum direkt sıfır almak tercihim pek güvenilir gelmiyorBütcen ne kadar şimdi iphone 11 pro max yada 12 mini falan alabiliyorsan daha iyi olur.
Sıfırı şuan 17-18 k değil zam geldi.Bütçem iphone 11 in sıfırı kadar işte 17-18 civarı. İkinci el almaya pek sıcak bakmıyorum açıkcası uğraşmak istemiyorum direkt sıfır almak tercihim pek güvenilir gelmiyor
11 alınmaz hatta 12 veya 13 altı alınmaz eskidi. Sırf iPhone diye alınıyor alınmaz. Samsung,Huawei en mantıklısı o fiyata.Şu an iphone 6 kullanıyorum. Yeni telefon alacağım iphone 11 almayı düşünüyorum falan 2 yıl sonra güncelleme almayı bırakacakmış güncellemesi durduktan sonra ne kadar kullanabilirim? İphone 11 yerine ne alabilirim?