Neler Yeni

IPhone 11 alınır mı?

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Mobil uygulama geliştiriyorum. Telefonu değiştirmişken iphone almayı düşünüyorum. Aklımda iphone 12 vardı ancak 128 gb modeli 16.700 civarı fiyatlara satılıyor haliyle bütçemin çok üstünde. Sormak istediğim iPhone 11 kullanan arkadaşlar memnun mu, pil performansı nasıl? Daha önce ios cihaz kullanmadım iPhone 11 tahmini ne kadar güncelleme alır?

şahin doğan

80+ Platinum
tam olarak telefon ile işiniz ne yada telefondan beklentileriniz ne söylerseniz daha iyi modeller veya iphone 11 in uygun olup olmadığını söyleyebilirim.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu daha çok sosyal medya ve borsa uygulamaları için kullanıyorum. Pek oyun oynadığım söylenemez ama birçok işimi telefon üzerinden yapıyorum

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Ömer Keskin
Mobil uygulama geliştiriyorum. Telefonu değiştirmişken iphone almayı düşünüyorum. Aklımda iphone 12 vardı ancak 128 gb modeli 16.700 civarı fiyatlara satılıyor haliyle bütçemin çok üstünde. Sormak istediğim iPhone 11 kullanan arkadaşlar memnun mu, pil performansı nasıl? Daha önce ios cihaz kullanmadım iPhone 11 tahmini ne kadar güncelleme alır?
Eğer normâl bir kullanıcıysanız kesinlikle alınır. Halâ İphone 8 Plus kullanıyorum taş gibi telefon. Android’e sakın bulaşma.

H4ka4n

80+ Bronze
Yaptığınız iş telefon üzerinden ise iphone yorar diye düşünüyorum çok yormaya gelmiyor iphone lar

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaptığınız iş telefon üzerinden ise iphone yorar diye düşünüyorum çok yormaya gelmiyor iphone lar
Hem android hemde ios için uygulama geliştiriyorum. Mac kullanmadığım için ios tarafında deneme şansım olmuyor. Sadece uygulamayı açık çalıştırmanın telefonu yoracağını sanmıyorum

Eğer normâl bir kullanıcıysanız kesinlikle alınır. Halâ İphone 8 Plus kullanıyorum taş gibi telefon. Android’e sakın bulaşma.
Evet normal kullanıcıyım telefondan oyun vs oynamıyorum

H4ka4n

80+ Bronze
Hem android hemde ios için uygulama geliştiriyorum. Mac kullanmadığım için ios tarafında deneme şansım olmuyor. Sadece uygulamayı açık çalıştırmanın telefonu yoracağını sanmıyorum

Ben işinizi telefon üzerinden yapıyorsunuz olarak anladım tabii ki normal açık kalma ile bi telefon yorulmaz

şahin doğan

80+ Platinum
Telefonu daha çok sosyal medya ve borsa uygulamaları için kullanıyorum. Pek oyun oynadığım söylenemez ama birçok işimi telefon üzerinden yapıyorum
sosyal medyada paylaşım vs yapıyorsanız iphone daha uygun olur. ama sadece sosyal medyayı takılmak için kullanıyorsanız o bütçelerde s21 plus öneririm.
iphone 11 e gelincede en az 4 yıl güncelleme desteği daha alacak rahat bi 6-7 yıl götürür, pil durumuda rahat 7 saatin üzeri ekran süresi verir, ben xr ile 6.5 - 7 saat ekran süresi alıyorum.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Ömer Keskin

İşlerini özellikle telefon üzerinden yapıyorsan zaten İOS tek tercihin olsun. Güvenlik olarak İOS ekosistemi birçok şeyi kısıtlar ama çok daha güvenilirdir. Android açık kaynaklı işletim sistemi olduğu için dışarıdan tehlikeye açık.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
sosyal medyada paylaşım vs yapıyorsanız iphone daha uygun olur. ama sadece sosyal medyayı takılmak için kullanıyorsanız o bütçelerde s21 plus öneririm.
iphone 11 e gelincede en az 4 yıl güncelleme desteği daha alacak rahat bi 6-7 yıl götürür, pil durumuda rahat 7 saatin üzeri ekran süresi verir, ben xr ile 6.5 - 7 saat ekran süresi alıyorum.
pek paylaşım vs yapmıyorum ama şuana kadar hep android kullandım bu kadar para vermişken ios denemek istiyorum açıkçası :D

şahin doğan

80+ Platinum
pek paylaşım vs yapmıyorum ama şuana kadar hep android kullandım bu kadar para vermişken ios denemek istiyorum açıkçası :D
iphone 12 veya 12 mini altındaki ios cihazlar sosyal medyada paylaşım vs yapmıyorsanız artık alınmaz.
s21 plus o bütçede en iyi cihaz her yönden sizi memnun eder.

Quervain

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
koray erol
iPhone cihazları bilerek yavaşlattığı için hayır

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Enes Demirok
iPhone 12 geçen hafta 14.500'e düşmüştü keşke alsaymışsınız.
128gb bin lira ekstra için değeceğini düşünmüyorum 128'e onu vereceğime 13 alırım daha iyi.
11 kullanıyorum 3 aydır herhangi bir sorun yaşamadım. Alınmaz diyenlere aldırmayın. Ben sadece parası gereksiz yükseldi diye hak etmediğini düşünüyorum o fiyatı, o kadar. o da fiyat algısından kaynaklı.

İphone 11'in sorunsuz 3 senesi var rahat. o dönemde birikim yapar değiştirirsiniz ben de öyle yapacağım.

Yurtdışından almak gibi bi'şey de yapabilirsiniz 13 pro max'i 16bin liraya alabiliyorsunuz yurtdışından. 13'de 12bin+kayıt2,5k
Mesaj otomatik birleştirildi:

iPhone cihazları bilerek yavaşlattığı için hayır
Android babasının hayrına zaten 2 sene destek alıyor :D Çoğu teknolojik üründe olduğu gibi bilinçli eskitme var.

Temiz ikinci eller satılıyor 10bine onlara bakabilirsiniz.

Ayrıca pil süresi ilk 6 ay sorunsuz bir günü çıkarıyor. Karanlık modda kullanırsanız daha uzun süre ekran süresi alırsınız.
Sonraki Aylarda belki günde 2'ye çıkabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,535
Üyeler
164,691
Son üye
askerlikpaketi
Top Bottom