Neler Yeni

IPhone 11 alınır mı?

Quervain

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
koray erol
iPhone 12 geçen hafta 14.500'e düşmüştü keşke alsaymışsınız.
128gb bin lira ekstra için değeceğini düşünmüyorum 128'e onu vereceğime 13 alırım daha iyi.
11 kullanıyorum 3 aydır herhangi bir sorun yaşamadım. Alınmaz diyenlere aldırmayın. Ben sadece parası gereksiz yükseldi diye hak etmediğini düşünüyorum o fiyatı, o kadar. o da fiyat algısından kaynaklı.

İphone 11'in sorunsuz 3 senesi var rahat. o dönemde birikim yapar değiştirirsiniz ben de öyle yapacağım.

Yurtdışından almak gibi bi'şey de yapabilirsiniz 13 pro max'i 16bin liraya alabiliyorsunuz yurtdışından. 13'de 12bin+kayıt2,5k
Mesaj otomatik birleştirildi:

Android babasının hayrına zaten 2 sene destek alıyor :D Çoğu teknolojik üründe olduğu gibi bilinçli eskitme var.
Bunu açık açık duyurmalari iyi değil

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Enes Demirok
Bunu açık açık duyurmalari iyi değil
Buna katılmıyorum. Her şeyin gizli saklı olduğu dandik bir dönemde rahat bir şekilde açıklamaları normal. Kullanıcıya iyi hissettirmiyor olabilir ona katılıyorum da adamlar iPhone 6'ya yeni kesti desteği. İstedikleri kadar bilinçli eskitsinler gene de uzun süre gidiyor.

şahin doğan

80+ Platinum
Android babasının hayrına zaten 2 sene destek alıyor :D Çoğu teknolojik üründe olduğu gibi bilinçli eskitme var.
s21 serisi 4 sene normal güncelleme 5 sene güvenlik güncellemesi alacak.
Ayrıca pil süresi ilk 6 ay sorunsuz bir günü çıkarıyor. Karanlık modda kullanırsanız daha uzun süre ekran süresi alırsınız.
Sonraki Aylarda belki günde 2'ye çıkabilir.
karanlık modun ıps ekranlı telefonlar için herhangi bir pil katkısı yok yani karanlık modda kulanmak ekran süresini değiştirmez.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Enes Demirok
s21 serisi 4 sene normal güncelleme 5 sene güvenlik güncellemesi alacak.

karanlık modun ıps ekranlı telefonlar için herhangi bir pil katkısı yok yani karanlık modda kulanmak ekran süresini değiştirmez.

şahin doğan

80+ Platinum
bu cihaz 11 değil, 11 pro veya 11 pro max o cihazların ekranı amoled olduğu için daha iyi ekran süresi verir ama iphone 11 in ekranı ıps olduğu için bu durum iphone 11 için geçerli değil.

Juiclair0

80+ Silver
Mobil uygulama geliştiriyorum. Telefonu değiştirmişken iphone almayı düşünüyorum. Aklımda iphone 12 vardı ancak 128 gb modeli 16.700 civarı fiyatlara satılıyor haliyle bütçemin çok üstünde. Sormak istediğim iPhone 11 kullanan arkadaşlar memnun mu, pil performansı nasıl? Daha önce ios cihaz kullanmadım iPhone 11 tahmini ne kadar güncelleme alır?
İphone 11 kullanıcısıyım oyun oynamayacaksan şöyle söyleyeyim kamerayı kullanmadığın sürece pili seni üzmez. 1 günü rahat geçiriyorum mobil veri kullanarak. Fiyatına değer üzmez.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Enes Demirok
bu cihaz 11 değil, 11 pro veya 11 pro max o cihazların ekranı amoled olduğu için daha iyi ekran süresi verir ama iphone 11 in ekranı ıps olduğu için bu durum iphone 11 için geçerli değil.
Ben kendim karanlık modda kullanıyorum ve 7 saate yakın ekran ömrü oluyor günde. Bana fark etti gibi geldi.

şahin doğan

80+ Platinum
Ben kendim karanlık modda kullanıyorum ve 7 saate yakın ekran ömrü oluyor günde. Bana fark etti gibi geldi.
ben XR ile 6.5 - 7 saat ekran süresi alıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erdal Akkaya
Iphone pişmanlıktır, almayın. Hem çok pahalı hem de sürekli güncelleme gelmesi çok can sıkıcı.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Peki sizce 64 gb yeterli olur mu yoksa alırsam eğer 128 gb mı almalıyım

şahin doğan

80+ Platinum
Peki sizce 64 gb yeterli olur mu yoksa alırsam eğer 128 gb mı almalıyım
64 yeterli olur, çok fotoğraf video varsa aylık 6 tl ye 50 gb cloud al tamamdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Iphone pişmanlıktır, almayın. Hem çok pahalı hem de sürekli güncelleme gelmesi çok can sıkıcı.
herkes güncelleme gelsin bir şeyler değişsin uzun ömürlü olsun diye telefon alıyor.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
64 yeterli olur, çok fotoğraf video varsa aylık 6 TL ye 50 gb cloud al tamamdır.
Hala karar veremedim ama olur da iphone alırsam 64 gb alırım herhalde. 128 gb ile aralarında çok fiyat farkı oluyor çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,527
Üyeler
164,690
Son üye
HakanGlsn
Top Bottom