İphone 11 amazondan alınır mı

iphone 11 hala alınır taş gibi cihaz. Özellikle android ten geçecekseniz mantıklı seçenekler arasında.

iphone 11 hala alınır taş gibi cihaz. Özellikle android ten geçecekseniz mantıklı seçenekler arasında.
bekleme kararı aldım seçimden sonra indirim falan olursa 11 fiyatına 13 alabilirim belki 1 ay daha bekleyeceğim

tahmin edeyim s22'nin kamerada 13 pro ile baş ettiğinden haberiniz yok ve android'in hala s5 zamanlarındaki gibi zamanla şiştiğini düşünyorsunuz. iphone 11'in de globalde 240 dolardan satıldığından da bihabersiniz.

İphone 11'in hala beklentiler dahilinde harika işler çıkaracağını düşünüyorum fakat bu zamanda sıfır iphone 11'e ederinden fazla para vermenin de yanlış olacağını düşünüyorum. 2.el ürünler içinde güzel bir araştırma yaparak çok daha makul fiyatlara temiz alınabilecek bir cihaz.

İphone 11 bu fiyatları etmez. Apple takıntınız yoksa çok daha iyi altarnatifler mevcut.

tahmin edeyim s22'nin kamerada 13 pro ile baş ettiğinden haberiniz yok ve android'in hala s5 zamanlarındaki gibi zamanla şiştiğini düşünyorsunuz. iphone 11'in de globalde 240 dolardan satıldığından da bihabersiniz.
Hayır genel cihaz deneyiminden bahsediyorum; 1 aydır iphone 11 kullanıyorum ondan önce 13 yıl android telefon kullandım. Yaklaşık elimden 7-8 tane android cihaz geçmiştir. Snapdragon 801 den tutunda 835 li cihazda kullandım. Bahsettiğim kısım yazılım olacaktır. Yazılım ve donanım uyumu karşılaştırılırsa iphonelar ileri seviyede. Bu yüzden iphone 11 alınır diyorum.

iPhone 11 alınmaz artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,680
Üyeler
184,202
Son üye
serddar
Geri