12 yi kim alıyo ozamanvalla onu bende çözemedim vergilerden vs dir muhtemelen ama sanırsam yurt dışında da yakınmış fiyatları
kardeşim apple cihaz istiyorum en fiyat performansı buiPhone 11 alınmaz.
en güzeli hocam ho.12 yi kim alıyo ozaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
kardeşim apple cihaz istiyorum en fiyat performansı bu
bekleme kararı aldım seçimden sonra indirim falan olursa 11 fiyatına 13 alabilirim belki 1 ay daha bekleyeceğimiphone 11 hala alınır taş gibi cihaz. Özellikle android ten geçecekseniz mantıklı seçenekler arasında.
tahmin edeyim s22'nin kamerada 13 pro ile baş ettiğinden haberiniz yok ve android'in hala s5 zamanlarındaki gibi zamanla şiştiğini düşünyorsunuz. iphone 11'in de globalde 240 dolardan satıldığından da bihabersiniz.iphone 11 hala alınır taş gibi cihaz. Özellikle android ten geçecekseniz mantıklı seçenekler arasında.
Hayır genel cihaz deneyiminden bahsediyorum; 1 aydır iphone 11 kullanıyorum ondan önce 13 yıl android telefon kullandım. Yaklaşık elimden 7-8 tane android cihaz geçmiştir. Snapdragon 801 den tutunda 835 li cihazda kullandım. Bahsettiğim kısım yazılım olacaktır. Yazılım ve donanım uyumu karşılaştırılırsa iphonelar ileri seviyede. Bu yüzden iphone 11 alınır diyorum.tahmin edeyim s22'nin kamerada 13 pro ile baş ettiğinden haberiniz yok ve android'in hala s5 zamanlarındaki gibi zamanla şiştiğini düşünyorsunuz. iphone 11'in de globalde 240 dolardan satıldığından da bihabersiniz.