- Konu Sahibi Konu Sahibi
Düşük güç modunda mı kullanıyorsunSamsungun da ısınan cihazları var 2-3 yıllık cihazları bile ısınıyorxr kullanıyorum hiçbir şekilde ısınma yok
Düşük güç modunda mı kullanıyorsunSamsungun da ısınan cihazları var 2-3 yıllık cihazları bile ısınıyorxr kullanıyorum hiçbir şekilde ısınma yok
Yok hocam hiç açmıyorum onuDüşük güç modunda mı kullanıyorsun
Zararı yok fakat o pilden artık hayır gelmez bir an önce değiştirmenizi öneririm.Mesaj otomatik birleştirildi:
Telefonu genel olarak düşük güç modunda kullanmanın bataryaya zararı var mıdır
Bencede fakat düşük güç modunda kullanayım dedim sıfır ısınma.Zararı yok fakat o pilden artık hayır gelmez bir an önce değiştirmenizi öneririm.
Neye göre karar vermek lazım düşük güç modu sıkıntı yok,normal durumda ısınıyor.Bencede fakat düşük güç modunda kullanayım dedim sıfır ısınma.
Yükselttim maalesef,batarya değişimi yapıcam gibi duruyorPil artık ölmüş hocam birde ios sürümünü yükselttiysen geçmiş olsun.
Hocam pil sağlığı kaynaklı aynı zamanda da güncelleme ile de alakası var eskimiş pil gereken enerji verimliliğini sağlayamaz fazla güç tüketir şarj olurken de sağlıksız şekilde şarj olur dolayısıyla ısınır,gelen güncellemeler telefonun piline ve birçok parçasına yeni yükler bindirir dolayısıyla güncelleme geldikçe bu ısınma oranı ve hızlı şarj bitirme oranı artar.iPhone cihazlarda pil sağlığı düştükçe ısınma oranı artıyor. Bu belki güncelleme kaynaklıdır tam emin değilim ama kullandığım tüm iPhone modellerinde zaman geçtikçe, pil sağlığı düştükçe, ısınma oranları hep arttı. Bu pil sağlığı kaynaklı mı yoksa güncelleme kaynaklı mı emin değilim ama bu ikisinden biri olduğu kesin.
Her yeni sürüm daha çok yük ve özellik bindirir sistem parçalarına , parçaların güçlüyse altından kalkar fakat değilse ki pil eskimiş dolayısıyla yeterli güce sahip değil bu yüzden altında kalıyor.Yükselttim maalesef,batarya değişimi yapıcam gibi duruyor
samsung fanboy şaşmazısınır tabi bir samsung değil
%76 pil sorun hocam, ayrıca o telefon artık eski çok normalİyi günler herkese son zamanlarda kullanmış olduğum iphone 11 çok ısınmaya başladı.Pil sağlığım %76 şuan.Bu pil sağlığı değerlerinde önceki zamanlarda kullandığımda böyle bir ısınmayla karşılaşmamıştım.Normalde telefonu düşük güç modunda kullanıyordum son zamanlarda telefonun ömrünüde düşünerek normal modda kullanmaya başladım bu durumun etkisi var mıdır ? İphone 11 ilk çıktığı zamanlarda satın almıştım biraz araştırma yaptıktan sonra ilk çıktığında üretilen cihazlarda ısınna probleminin fabrika çıkışlı olabileceğini gördüm,şuan telefonum garanti kapsamından çıktı.Bu durum için çözüm önerileriniz bekliyorum.Herkese tekrar iyi günler