- Konu Sahibi Konu Sahibi
Az sonra bir inceleyeceğim. Dediğim gibi Androide geçme taraftarı değilim çok. Ama yine de bir bakayım teşekkür ederim.Siz bilirsiniz ama diğer önerdiğim android telefonların incelmelerine de bakmanızı öneririm
Az sonra bir inceleyeceğim. Dediğim gibi Androide geçme taraftarı değilim çok. Ama yine de bir bakayım teşekkür ederim.Siz bilirsiniz ama diğer önerdiğim android telefonların incelmelerine de bakmanızı öneririm
Biraz bakınıyorum şu an ama sizce S21'in desteği iPhone 11 gibi uzun süreli olur mu? 1-2 sene sonra ömrü bitmesin yani uzun kullanılabilir mi?Keşke aciliyeti olmasa arkadaşın bu telefonlara bu fiyatların verilesi gelmiyor
İki yıl daha android güncelleme desteği alır ama 3 -4 yıl sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum isterseniz ayrı konu açınBiraz bakınıyorum şu an ama sizce S21'in desteği iPhone 11 gibi uzun süreli olur mu? 1-2 sene sonra ömrü bitmesin yani uzun kullanılabilir mi?
Peki ben s21'e geçtiğimde ekran dışında ne kazanacağım iphone 11'de olmayan. Sonuçta farklı bir telefon farklı bir yazılım, alışkanlıklarım değişecek, sizce bunlara değer mi?İki yıl daha android güncelleme desteği alır ama 3 -4 yıl sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum isterseniz ayrı konu açın
Başka apple ürünleri kullanıyor musunuz ?Peki ben s21'e geçtiğimde ekran dışında ne kazanacağım iphone 11'de olmayan. Sonuçta farklı bir telefon farklı bir yazılım, alışkanlıklarım değişecek, sizce bunlara değer mi?
Yok 64 vardı mağazada ona rağmen almadım 128 için bekliyorum zaten 1 ayı. Şu an aktif olarak sadece telefonum Apple öncesinde iPad de kullandım. Ekran tamam ama işlemci konusunda gerçekten Apple gibi uzun süre bu telefonu bana kullandırabilecek mi bu işlemci? Çünkü genel olarak kağıt üzerinde Android cihazlar donanım olarak daha iyi olsa da yazılım sayesinde Apple ürünleri daha iyi performanslar veriyor diye biliyorum. Bu arada oyun oynamam, günlük kullanım olduğunu da belirteyim. Yani benim için uzun kullanım önemli. 1-2 senede telefon patlamasın istiyorum.Başka apple ürünleri kullanıyor musunuz ?
Ekran ve işlemci olarak fazlaca önde bu arada sakın 64gb almak gibi bir hataya düşmeyin
Ben bu hatayı yaptım ama bulut hizmeti kullanıyorum çok etkilemedi.Başka apple ürünleri kullanıyor musunuz ?
Ekran ve işlemci olarak fazlaca önde bu arada sakın 64gb almak gibi bir hataya düşmeyin
Dediğim gibi iphone 11 biraz daha stabil çalışır fakat Samsungda 3-4 yıl kaymak gibi çalışırYok 64 vardı mağazada ona rağmen almadım 128 için bekliyorum zaten 1 ayı. Şu an aktif olarak sadece telefonum Apple öncesinde iPad de kullandım. Ekran tamam ama işlemci konusunda gerçekten Apple gibi uzun süre bu telefonu bana kullandırabilecek mi bu işlemci? Çünkü genel olarak kağıt üzerinde Android cihazlar donanım olarak daha iyi olsa da yazılım sayesinde Apple ürünleri daha iyi performanslar veriyor diye biliyorum. Bu arada oyun oynamam, günlük kullanım olduğunu da belirteyim. Yani benim için uzun kullanım önemli. 1-2 senede telefon patlamasın istiyorum.
Yani oyun olmadığı için işlemci de çok etki etmez diye anlıyorum. Sadece ekran oled olsun diye android geçmek pek kafama yatmadı hocam. Ayrıca iphone'un uzun gideceği garanti çünkü önceden deneyimledim. Bir de değer de kaybetmiyorlar tabi çok fazla, satmak istersem yine zorlanmam diye düşünüyorum.Dediğim gibi iphone 11 biraz daha stabil çalışır fakat Samsungda 3-4 yıl kaymak gibi çalışır
Öyle avantajları var fakat androidde de avantajlar var hangisi size daha çok yarar sağlıyorsa onu alın bu arada iphone 11 in hoparlörü test edin , test ettiğimde nasıl bu kadar kötü olabildiğini merak etmiştim .Yani oyun olmadığı için işlemci de çok etki etmez diye anlıyorum. Sadece ekran oled olsun diye android geçmek pek kafama yatmadı hocam. Ayrıca iphone'un uzun gideceği garanti çünkü önceden deneyimledim. Bir de değer de kaybetmiyorlar tabi çok fazla, satmak istersem yine zorlanmam diye düşünüyorum.
Hoparlörde nasıl bir kötülük vardı ?Öyle avantajları var fakat androidde de avantajlar var hangisi size daha çok yarar sağlıyorsa onu alın bu arada iphone 11 in hoparlörü test edin , test ettiğimde nasıl bu kadar kötü olabildiğini merak etmiştim .