Neler Yeni

iPhone 11 Fiyat Değişimi

YiğitAysul

80+ Silver
Bütçe artırabilirseniz 12 bakın , kesinlikle aradaki farka değer

mkucuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muhammet Küçük
İphone lar ne kadar uzun ömürlü olsada 11 e o kadar para verilmez
9k ya Lcd ekranlı bir telefon alınmaz
Evet hocam aslında 12 mini indirimdeydi birkaç gün önce 150 TL gibi bir farkla onu alacaktım ama büyük ekran istedim açıkçası. Kamera, ekran ve yeni çipten vazgeçip 11'e karar verdim. Lcd ekran konusunda da çok dikkatimi çekecek bir şey olduğunu düşünmediğim için önemsemedim. Özellikle siyah kısımlar haricinde aşırı bir fark var mı ondan da emin değilim.
Sırf lcd olmasın diye üstüne para ekleyip 12 aldım. Dediğinizde haklısınız. Zaten aldıktan 4 ay sonra 13 çıktı :(
Ekranlar arasında o kadar fark var mı sizce. Ben mi çok göremiyorum siyah kısımlar dışında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçe artırabilirseniz 12 bakın , kesinlikle aradaki farka değer
Apple sitesinde 11-12 arasında 3k fark var hocam ekran OLED olsun diye bu kadar fark verilmez bence.

YiğitAysul

80+ Silver
Evet hocam aslında 12 mini indirimdeydi birkaç gün önce 150 TL gibi bir farkla onu alacaktım ama büyük ekran istedim açıkçası. Kamera, ekran ve yeni çipten vazgeçip 11'e karar verdim. Lcd ekran konusunda da çok dikkatimi çekecek bir şey olduğunu düşünmediğim için önemsemedim. Özellikle siyah kısımlar haricinde aşırı bir fark var mı ondan da emin değilim.

Ekranlar arasında o kadar fark var mı sizce. Ben mi çok göremiyorum siyah kısımlar dışında.
Bütçeniz en fazla ne kadar ?

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede

11 ile 12 ekran boyutu aynı hatta 12 olan cihazın ekran çerçevesi çok daha ince. İki telefonuda elinize alabiliyorsanız deneyimeyiniz. Farkı bariz hissedeceksiniz. Oled olması pil konusunda bile etkili 11 de düz lcd varken 12 de retina hdr özelliği var daha canlı renkler falan filan ama ekran kalitesini bariz hissedersiniz. İşlemci tarafında fark yok bence sonuç olarak saniyede 12 milyar işlem yapmayacaksınız diye tahmin ediyorum.

mkucuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muhammet Küçük
Bütçeniz en fazla ne kadar ?
Normalde 8'di 128 GB için 8500'e çıktım ama daha yukarı çıkmak istemiyorum.
11 ile 12 ekran boyutu aynı hatta 12 olan cihazın ekran çerçevesi çok daha ince. İki telefonuda elinize alabiliyorsanız deneyimeyiniz. Farkı bariz hissedeceksiniz. Oled olması pil konusunda bile etkili 11 de düz lcd varken 12 de retina hdr özelliği var daha canlı renkler falan filan ama ekran kalitesini bariz hissedersiniz. İşlemci tarafında fark yok bence sonuç olarak saniyede 12 milyar işlem yapmayacaksınız diye tahmin ediyorum.
Tabii ki ekran kalitesi, renkler vs. daha iyidir ama fiyat farkına değer mi onu bilemiyorum. 11'in bataryası gayet yeterli diyorlar genelde o konuda da sorun yaşamam diye düşünüyorum.

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
Bunu iphone dışında bir cihaz kullanmamış biri olarak söylüyorum. Yeni bir cihaz alacak olsam 13 almam 11 e bakılabilir 8000 tl civarlarına ama illa güncel olacaksa 12 alınabilir. 13 ile tek farkı cinematic mod ve bu özellik yazılımsal bir özellik.

Tabii ki ekran kalitesi, renkler vs. daha iyidir ama fiyat farkına değer mi onu bilemiyorum. 11'in bataryası gayet yeterli diyorlar genelde o konuda da sorun yaşamam diye düşünüyorum.
3. günümdeyim hala şarja takmadım pil konusunda iki cihazda çok iyi fakat konu ile ilgilenen diğer arkadaşımla şunu söylemek istiyoruz. 11 e o kadar vermişken 12 al kafa rahat :D Tabii bu bütçe konusu imkanlarınız el veriyorsa 12 alabilirsiniz ha yok ben 11 alayım takılayım. Kesinlikle pişman olmazsınız.

YiğitAysul

80+ Silver
S20 plus veya S21 bakılabilir android olarak ama İphone lara bu fiyatı vermek saçmalık şuanki telefon fiyatları genel olarak saçma dolar yüzünden

fayuk_w

80+ Bronze
Genel olarak hep Apple ürünleri kullandım bugüne kadar. Androide geçmek istemiyorum denilebilir. Eminim bu fiyatlarda daha performanslı daha iyi kameralı Android telefonlar vardır fakat ben iPhone aldığım zaman uzun süre kullanıyorum zaten bu sebeple de iPhone ile devam etmek mantıklı geliyor.

Bu faiz kararından sonra ben Apple sitesinden almaya gidiyorum zaten. Biraz daha beklersek iPhone 11'e 10000 TL vereceğiz :D

(Aksesuarsız)

mkucuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muhammet Küçük
Bunu iphone dışında bir cihaz kullanmamış biri olarak söylüyorum. Yeni bir cihaz alacak olsam 13 almam 11 e bakılabilir 8000 TL civarlarına ama illa güncel olacaksa 12 alınabilir. 13 ile tek farkı cinematic mod ve bu özellik yazılımsal bir özellik.
Bütçemi zorlasam tabii ki 12 de olabilir sonuçta ekran, tasarım vs değişiyor ama dediğim gibi bütçeyi daha yukarı çekmenin bana çok da fayda sağlayacağını düşünmüyorum. Arkadaşımda da 11 var o gayet memnun biraz ona biraz da internetteki incelemelere güvenerek alacağım zaten.
S20 plus veya S21 bakılabilir android olarak ama İphone lara bu fiyatı vermek saçmalık şuanki telefon fiyatları genel olarak saçma dolar yüzünden
Kesinlikle katılıyorum ama şu an marketten aldığımız herhangi bir ürün bile fiyatına değmiyor ki. Her şey gereğinden pahalı. Telefon ihtiyacım olmasa almazdım zaten. Zorunlu vereceğim yoksa şimdi almazsam bir daha hiç alamam.

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede

Üzgünüm burada zaten bütçe belirtmişsiniz. Günümüzde indirim maalesef bekleyemiyoruz indirimi beklerken ürünün fiyatı artıyor o yüzden bir an önce satın alsanız iyi olur :(

mkucuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muhammet Küçük

(Aksesuarsız)
Stok olmadığı için çok kar koyuyorlar. Bu sebeple 1 ay bekleyip normal fiyattan almayı tercih ederim.

Üzgünüm burada zaten bütçe belirtmişsiniz. Günümüzde indirim maalesef bekleyemiyoruz indirimi beklerken ürünün fiyatı artıyor o yüzden bir an önce satın alsanız iyi olur :(
Evet kesinlikle, az sonra siparişi vereceğim. Dolar 11'e yaklaştı yeniden, zamlar kapıdadır.

YiğitAysul

80+ Silver
Siz bilirsiniz ama diğer önerdiğim android telefonların incelmelerine de bakmanızı öneririm

metehan44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
mede
Siz bilirsiniz ama diğer önerdiğim android telefonların incelmelerine de bakmanızı öneririm
Cihaz almak isteyen arkadaşımı çok iyi anlıyorum. İphone kullandıktan sonra android kullanılmıyor :D Farklı bir klavye mouse kullanmak gibi zor ama alışılmayacak gibi de değil :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,036
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom