Neler Yeni

Yardım Iphone 11 hiçbir türlü açılmıyor

OzanTK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ozan
merhaba arkadaşlar dün gece telefonumu şarja taktım ve gayet normal bi şekilde doluyordu sonra bir şeylere bakmak icin elime aldım telefon bi an donup komple gitti kapandı hangi yolları denesem de hic bir türlü görüntü gelmiyordu apple logosunu bi türlü göremedım sonra sabaha karşı tekrar denedim calıstırmayı bu sefer de şarj etme logosu gözüktü onu görünce dedim düzeldi galiba şarja taktım ve bu sefer yine hic bir türlü ekran gelmiyor apple logosu gözükmüyor neden kaynaklı olabilir acaba en kötü yarın bi servise göstericem

merhaba arkadaşlar dün gece telefonumu şarja taktım ve gayet normal bi şekilde doluyordu sonra bir şeylere bakmak icin elime aldım telefon bi an donup komple gitti kapandı hangi yolları denesem de hic bir türlü görüntü gelmiyordu apple logosunu bi türlü göremedım sonra sabaha karşı tekrar denedim calıstırmayı bu sefer de şarj etme logosu gözüktü onu görünce dedim düzeldi galiba şarja taktım ve bu sefer yine hic bir türlü ekran gelmiyor apple logosu gözükmüyor neden kaynaklı olabilir acaba en kötü yarın bi servise göstericem
açma kapama tuşuna basılı tutmayı denediniz mi

OzanTK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ozan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
her yolu denedim görüntü gelmiyor
açma kapama tuşuna basılı tutmayı denediniz mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan şarj etme logosu gözüküyor açma kapama düğmesine basınca ama şarja takıp 10 dakika sonra elime aldıgım da yine açma kapama tuşuna basmam fayda etmiyor görüntü gelmiyor

grasdiyas

80+ Silver
her yolu denedim görüntü gelmiyor

şuan şarj etme logosu gözüküyor açma kapama düğmesine basınca ama şarja takıp 10 dakika sonra elime aldıgım da yine açma kapama tuşuna basmam fayda etmiyor görüntü gelmiyor
bataryası ölümüydü kullandığını şarj aleti çakma ise arızaya sebep vermiş olabilir

yefri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
koray canpolat
başka şarj kablosu ve adaptörle denediniz mi

OzanTK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ozan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

grasdiyas

80+ Silver
şarj aletini apple almıştım batarya 85 civarıydı

evet denedim yine aynı sorun oluyor
hiçbir fikrim yok ozaman genelde şarj aleti ve yada düşme sonucu oluyor benim telefonumada olmuştu benzeri

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Kaan
Bataryanız bozulmuş olabilir,değiştirmeyi deneyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,851
Üyeler
159,232
Son üye
GsrAlogirtma
Top Bottom