Neler Yeni

İphone 11 mi xs max mi ?

şahin doğan

80+ Platinum
7 plustan geçicem ekran tıpa tıp aynı kalitedemi hocam ? O ekranın aşşağısındaysa gerçekten kararım değişebilir.
Aynı kalitede değil lıquid retina teknolojisi kullanılıyor biraz daha canlı ve kaliteli bu teknoloji ile pixeller daha canlı oluyor iPhone xr tanıtımında anlatılmıştı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Plus serilerinde 1080P ekran var. Evet 11in ekran çözünürlüğü (828P) daha düşük 7+ dan. Ekran panel teknolojisi (renk kalitesi vs) aynı.
Yanlış bilgi birinde retina ekran diğerinde lıquid retina var ekran teknolojileri farklı ve canlılık farkı var

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Aynı kalitede değil lıquid retina teknolojisi kullanılıyor biraz daha canlı ve kaliteli bu teknoloji ile pixeller daha canlı oluyor iPhone xr tanıtımında anlatılmıştı

Yanlış bilgi birinde retina ekran diğerinde lıquid retina var ekran teknolojileri farklı ve canlılık farkı var
True tone olayı var o da çok önemli bir fark değil. Deneyimledim 11in ekranını. Boyut haricinde o zaman kullandığım 6S ile aynıydı.

İkisinde de IPS ekran teknolojisi kullanılıyor, dediğimde yanlış bir bilgi yok.

(Evo)lution

80+ Bronze
XS MAX daha iyi bir cihaz yalnız ben ne olursa olsun 2.el önermeyen biriyim, ayjı fiyat dahi olsam 11 alırım ki 1400 lira daha ucuzmuş. 11 öneririm.
iPhone 11 2x telephoto kamerasının olmaması,ekran ve malzeme kalitesi dışında hertürlü konuda iPhone XS Max ten çok daha iyi bir cihaz. Video ve gece fotoğraf kalitesi xs e kıyasla çok daha iyi.

Arkadaşlar hangisi en mantıklıdır.Kameraya önem veriyorum.Düz iphone 11 alınınırmı ? veya 11 pro 1400 daha koyup 2.el almak mantıklımı ? Acil yardımınız lazım şimdiden teşekkür ederim

iPhone 11 ve xs max sıfır.

Veya o fiyata başka iphone seçeneği varmı ? 7600 TL bu arada iphone 11
iPhone 11 öneririm.

11'in ekranı çok mu kötü hocam ? 1 2 tane daha forum okudum herkes gömmüş 720p diye.Bende o konuda biraz tedirginim aslında.Yani görüşleriniz şuan çok değerli benim için.
Ekranı xiaomi fanboylarının abartığı gibi kötü değil.Ekranı fena değil ama o fiyatta ekranı çok daha iyi olan cihazlar var

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
Düz X sorunlu diye geçiyor. XS'lerde sıkıntı yok.

iPhone 11'in avantajı 1 yıl daha güncel kalacak olması.
Onun dışında sadece OLED ekran için bile XS Max alınır bence.
kesinlikle oled ekran yanında sizinle hemfikirim
11'in ekranı çok mu kötü hocam ? 1 2 tane daha forum okudum herkes gömmüş 720p diye.Bende o konuda biraz tedirginim aslında.Yani görüşleriniz şuan çok değerli benim için.
günlük kullanımda çok fazla dikkatinizi çekmez. ppi oranı da aşırı düşük değil ve bi'kaç ekran teknolojisi sayesinde aşırı kötü görünmez ama youtube'de 1080p videoları bile tam hd izleyemezsiniz. 828p'de destek biter.

şahsen ben xs max öneririm ikisi arasında.
ama kendime alacak olsam xs alırım. çünkü küçük telefon sevdalılarından biriyim. ayrıca ekran da ekran yani. xs'deki 5.8 inç oled ekranın neredeyse aynısı iphone 11 pro'da da kullanılıyor. premium hissi de göz önüne alınca xs daha sexi gözüküyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,140
Üyeler
163,786
Son üye
jansonn