Neler Yeni

IOS IPhone 11 Pro elma logosunda takılı kaldı

swxlvr

80+
iCloud için 50GB depolama satın almamın ardından sonraki gün telefon Apple logosunda takılı kaldı. Telefonu sıfırlamak için Tenorshare Reiboot için üyelik aldım fakat bir noktadan sonra "Derin onarım başarısız oldu" hatasını alıyorum, 3uTools programıyla da "Please make sure that idevice is connected with the usb cable and Apple Device Driver is installed correctly." uyarısını alıyorum. Telefonu çok acil düzeltmem gerekiyor, şimdiden yardım eden hocalarıma teşekkürlerimi iletiyorum.

swxlvr

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iTunes üzerinden yazılım yüklemeyi denediniz mi ?
iTunes cihazı görmüyor, onun yerine Microsoft Store'dan Apple Aygıtları uygulamasını yükledim. Uygulama iTunes'daki gibi hatayı tespit etti güncelle yerine geri yükleye tıkladım (tamaman resetleyen seçenecek) fakat 4013 hatasını verdi. iTunes'da da aynısını verir büyük ihtimal

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
Ali
iTunes cihazı görmüyor, onun yerine Microsoft Store'dan Apple Aygıtları uygulamasını yükledim. Uygulama iTunes'daki gibi hatayı tespit etti güncelle yerine geri yükleye tıkladım (tamaman resetleyen seçenecek) fakat 4013 hatasını verdi. iTunes'da da aynısını verir büyük ihtimal
4013 hatası alıyorsanız üzgünüm. Donanımsal bir arıza olduğunu düşünüyorum. Örnek bir paylaşımda bulunayım. Apple yetkili servisler garantisi varsa swap değilimi yapar yoksa ücretli komple cihaz değişim fiyatı verir.

Yada bu tarz yerlerde bir kaç tane sağlam yer var. Bunlarda parça onarımı veya değişimi ile sorunu çözer. Verileriniz gitmez. Bilmediğiniz yerlere kesinlikle götürmeyin. Geri dönüşü olmaz.

swxlvr

80+
4013 hatası alıyorsanız üzgünüm. Donanımsal bir arıza olduğunu düşünüyorum. Örnek bir paylaşımda bulunayım. Apple yetkili servisler garantisi varsa swap değilimi yapar yoksa ücretli komple cihaz değişim fiyatı verir.

Yada bu tarz yerlerde bir kaç tane sağlam yer var. Bunlarda parça onarımı veya değişimi ile sorunu çözer. Verileriniz gitmez. Bilmediğiniz yerlere kesinlikle götürmeyin. Geri dönüşü olmaz.

Getmobil üzerinden satın almıştım, garantisi Getmobil'de devam ediyor.

swxlvr

80+
O zaman getmobile iletin, garanti sürecini kendileri başlatsın. Yenilenmiş cihaz olduğu için muhtemelen onarım veya değişim işlemini onlar yapacak.
Aydınlattığınız için sağ olun hocam, ayrıca birden fazla kez yazılım atma girişiminde bulundum cihaz üzerinde bir sorun çıkarmış olma ihtimalim var mıdır?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,183
Üyeler
168,901
Son üye
hacı llatee
Top Bottom