Oled ekran var kameradada fark var zaten tasarım olarak 11 ve 12 brgeniyorum düz olan versiyonu ama 12 sifir alinmaz 2 3 k daha koy 13 alGürcistana kimlik ile giriş çıkış yapıp sonrasında e devletten kaydını yapabilirsiniz. Pasaporta gerek yoktur defalarca yaptım bir çok müşterime.
Ayrıca fark olarak bana sorarsanız 12 serisi boş seri 11 ile neredeyse aralarında fark yok. 13 alırsan eyvallah ama 12 11’in farklı kasası gibi bi şey “bence”. Ayrıca 11 Pro kasası bana 12 Prodan çok daha hoş geliyor ele güzel oturuyor fakat tabi ki bu da tercih meselesi.
gerek yok bu arada kimlik ile edebilirsinkanka telefonu kayıt ettirmek için pasoport gerekiyor ya
Kanka böyle diyenler giriş orta kullanmışlar oluyor emin ol androide deger 20 bin her şey fiyatına iyi ama apple bence 3 artısı var yazılım kamera performans diger her konuda android hatta android performans ve kamerada apple yetiştiler .dhocam kalite arıyorsan iphone alıp geçeceksin. 20k bir android telefona verilmez
Telefonu kayıt etmek için pasaport gerekmiyor. Yurtdışına girip çıktığın kimliğinle yapabiliyorsun. Ben de öyle yapacağım.kanka telefonu kayıt ettirmek için pasoport gerekiyor ya
Amiral gemisi telefon alınca iphone'dan farkı olmuyor. Giriş segment tel alıp iphone daha iyi diyenleri vurasım geliyor.hocam kalite arıyorsan iphone alıp geçeceksin. 20k bir android telefona verilmez
Android her zaman kamera da İphone'dan daha iyiydi.Kanka böyle diyenler giriş orta kullanmışlar oluyor emin ol androide deger 20 bin her şey fiyatına iyi ama apple bence 3 artısı var yazılım kamera performans diger her konuda android hatta android performans ve kamerada apple yetiştiler .d
+1Amiral gemisi telefon alınca iphone'dan farkı olmuyor. Giriş segment tel alıp iphone daha iyi diyenleri vurasım geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Android her zaman kamera da İphone'dan daha iyiydi.
Yok be iPhone onceden daha iyiydi bence ama artik androidve apple kafa kafaya gidiyorlarAmiral gemisi telefon alınca iphone'dan farkı olmuyor. Giriş segment tel alıp iphone daha iyi diyenleri vurasım geliyor.
Android her zaman kamera da İphone'dan daha iyiydi.
Android bariz fark atıyor. Eskiden Android'te sosyal medya tarafı sıkıntılıydı. Bazı markalarda düzeltildi.Katılıyorum
+1
Yok be iPhone onceden daha iyiydi bence ama artik androidve apple kafa kafaya gidiyorlar
hacı bana yollasana ya11 pro tasarım oalarak çok çirkin 12 pro güzel 3 4 bin fark verilir işlemci +1 yil guncelleme vs vs 12 pro al 11 pro bence kötü 11den daha kötü tek artısı kamera ve ekran
Bro bizim burada sıfır kutulu 13 pro 20 binden azdı istersen insatgram adreslerini vereyim ama dolardan 400 500 lira zam koydular yurtdışı
oguziletism instagram yer gaziantep güvenilir çarşıda telefon çok 81 ile kargoları var inş bende alacam yaz gelince.hacı bana yollasana ya
yav bu gaziantepe bi gitmek lazım he tüm yurt disi iphone'lar orda dönüyoroguziletism instagram yer gaziantep güvenilir çarşıda telefon çok 81 ile kargoları var inş bende alacam yaz gelince.