Sırf iphone almak için bu cihazlar alınmaz artık.İphone 11 güncelleme desteğinin sonuna geldi bile. İlla almak istiyorsanız 12.İkisi de aynı fiyat sizce?
İphone alıcam illahaki demeyip android alın daha iyi.İkisi de aynı fiyat sizce?
Sırf iphone almak için bu cihazlar alınmaz artık.İphone 11 güncelleme desteğinin sonuna geldi bile. İlla almak istiyorsanız 12.
İphone alıcam illahaki demeyip android alın daha iyi.
İp12 alman daha mantıklı
Peki sizce iPhone 12 mi S22 Ultra mı?12 Daha iyi ve daha mantıklı.
Okuyabilirsin.iPhone 12 vs iPhone 11 Pro deneyimlerim ve testler.
2 yıla yakın bir süre iPhone 12, 5 gündür de 11 Pro kullanıyorum. Deneyimlerimi ve yaptığım testlerin sonucunu paylaşmak istedim. EKRAN : Ekran kalitesi olarak gram farkları yok. İki ekran arasındaki en belirgin fark parlaklık. iPhone 12 manuel veya otomatik fark etmez kağıt üstünde en fazla...forum.donanimarsivi.com
s22 ultranın 1.5 taksidiyle kayıt ettiriyorsunuz zaten bence kayıt en mantıklısı. Mis gibi telefon s22Peki sizce iPhone 12 mi S22 Ultra mı?
iPhone 12 aylık taksit 2863TL
S22 Ultra aylık taksit 4099TL
Şuan S22 kullanıyorum ancak yurtdışı o yüzden telefona ihtiyacım var telefonu stock rom'una döndüremedim ve telefoncularda kayıt ücretinin 6500TL olduğunu söylüyorlar
Katılıyorum o kadar uğraşa gerek yok s22 gayet iyis22 ultranın 1.5 taksidiyle kayıt ettiriyorsunuz zaten bence kayıt en mantıklısı. Mis gibi telefon s22