Se 2020 alacağına 11 al. Daha iyi kamera, geniş açı, Se 2020'ye göre modern tasarım, daha iyi pil.Merhaba bu telefonlardan hangisi alinir benim için kamera ve oyun performansı önemli bi önce de konu açmıştım orda se 2020 ye kadar vermiştik ama bu sefer iphone 11 olduğu için bu konuyu açtım cevap veren herkse teşekürler
Niye xs vs xs max unutuyoruz onlar kötü cihazlarmiÖncelikle xs ve xs max'i unut alınmazlar, se 2020 ile iphone 11 karşılaştırmaya gerek yok 11 al.
Kötü tabii, eskidiler, zaten x e güncelleme gelmeyecek artık o cihazlarda çok eski ve geleceği yok.Niye xs vs xs max unutuyoruz onlar kötü cihazlarmi
İphone 11 daha iyi.bide se2 iphone 11 den iyi olan taraf-ı nwdir
Babacim neden daha iyi onu de la bak buraya kadar okudum eyvallah daİphone 11 daha iyi.
2 sene sonra güncellemesi bitmiş olur. Çünkü Apple beklenmeyen bir şekilde 8 serisiyle aynı anda X'in başlangıç serisinin de desteğini kesti. Büyük ihtimalle seneye X'i tamamen kesecek ve ondan sonraki sene de iPhone 11 ve SE 2020'nin güncellemesini bitiyor. Eğer yine Apple beklenmeyen bir hamle yaparsa belki seneye direkt XS, XS Max, 11 ve SE 2020'nin desteğini aynı anda küt diye kesebilir. Yani her ne kadar beklenmeyen bir hamle olsa da o Apple'nin açgözlülüğüne bağlı.Peki hepiniz iphone 11 demissiniz en az kaç yıl götürür sizce
şimdi apple cihazlarına 5 yıl güncelleme veriyor xs ve xs max ios 17 iphone 11 ios 18 iphone se 2020 ios 19 alacak ama sizin dediginiz gibi olursa hepsi ios 17 de kalacak2 sene sonra güncellemesi bitmiş olur. Çünkü Apple beklenmeyen bir şekilde 8 serisiyle aynı anda X'in başlangıç serisinin de desteğini kesti. Büyük ihtimalle seneye X'i tamamen kesecek ve ondan sonraki sene de iPhone 11 ve SE 2020'nin güncellemesini bitiyor. Eğer yine Apple beklenmeyen bir hamle yaparsa belki seneye direkt XS, XS Max, 11 ve SE 2020'nin desteğini aynı anda küt diye kesebilir. Yani her ne kadar beklenmeyen bir hamle olsa da o Apple'nin açgözlülüğüne bağlı.