Neler Yeni

iPhone 12 almak yerine üst model mi almalıydım?

karyakaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ahmet Kaya
Arkadaşlar merhaba,

Dün iPhone 12 aldım ama telefon ve yanında aldığım şeylerin fiyatlarını duyanlar neden az daha verip 13-14 almadın dediler, moral bozuluyor istemsiz siz ne düşünüyorsunuz?

iPhone 12 - 24 bin tl
Şarj cihazı - 420 tl
Kurulum, telefondan telefona aktarım hizmeti, ekran koruyucu, kılıf ve 400 tl değerinde powerbank seti - 700 tl
Cihaza o kadar para veriyoruz hazır indirimdeyken kasko da yapalım dedik 1 senelik - 2500 tl

Totalde 27.700 TL ücret ödedim zorlansa 2 3k fark ile iPhone 13 de alınırmış ama bütçem buna tam yetmişti zorlamak istemedim. Kazık mı oldu sizce bu şekilde?

şahin doğan

80+ Platinum
27.700 TL acayip fazla. 24-25 Bin TL'ye 13 var.
Büyük geçmiş olsun derim.

vortex'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Arda
mantıklı bir alışveriş olmamış hayırlı olsun yinede

Son düzenleme:

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
C.S.
12 güzel cihaz ancak yanında alınan aksesuarlar gereksiz olmuş. Hadi şarj aleti neyse de kasko, firmaların bedavaya para kazandıkları bir unsur haline geldi. Zira herhangi bir sorun olduğunda, mesela ekranı kırıldı diyelim, kullanıcı hatası deyip kasko dışı bırakıp ücret istiyorlar. Şikayetvar' dan bakabilirsiniz. Buna çok şahit oldum. Tabi siz yaptırmışsınız ancak iptal etme seçeneğiniz varsa iptal edin. Yazık, günah 2.500₺ az para değil. Bu fiyatı çıkarırsak eh denilebilir. Tabi az farkla 13 daha doğru bir seçim olurdu, orası ayrı. Firmalar genelde aylık 45-50₺ arasında yapıyorlar kaskoyu. 2 yaşını aşmış bir cihaza bu kadar faiş bir fiyata kasko yapılmaması lazım.
Yurtdışından Uag kılıf alın, spigen den de ezfit ekran koruyucusu takın, bitti gitti. Uagı ben 10 gün önce amazon Yurtdışından 140₺ye aldım. 200₺ye de hepsiburada dan ekran koruyucusunu alır yakarsınız, 350₺ civarına olay biter.Uag'ı Eski cihazımda kullanırdım, çok da memnun kalmıştım. Cihazı satana kadar 3 sene cihazda takılı kaldı, sayısız düşme oldu, kılıf deforme oldu ama cihaza hiçbir şey olmadı.

Yusufya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Yusuf H.
Instagram
yhzltrk
Steam
yusufya
Discord
Youfi#1616
Arkadaşlar merhaba,

Dün iPhone 12 aldım ama telefon ve yanında aldığım şeylerin fiyatlarını duyanlar neden az daha verip 13-14 almadın dediler, moral bozuluyor istemsiz siz ne düşünüyorsunuz?

iPhone 12 - 24 bin TL
Şarj cihazı - 420 TL
Kurulum, telefondan telefona aktarım hizmeti, ekran koruyucu, kılıf ve 400 TL değerinde powerbank seti - 700 TL
Cihaza o kadar para veriyoruz hazır indirimdeyken kasko da yapalım dedik 1 senelik - 2500 TL

Totalde 27.700 TL ücret ödedim zorlansa 2 3k fark ile iPhone 13 de alınırmış ama bütçem buna tam yetmişti zorlamak istemedim. Kazık mı oldu sizce bu şekilde?
vay be, bir tık kötü olmuş sanki. 1 hafta oldu 22.900e 12 pro aldım 14 ay garantili ama şarj aleti vs yoktu kasko yaptırsaydım şarj aleti falan filan derken senin fiyata gelirdi. aşşırı kötü olmuş diyemem ama elinde şarj aleti önceden mevcutsa ve işte powerbank falan kaskosu bilmemnesi derken yine o fiyata bir 12 pro-13 denk getirebilirdin bence. yılbaşına fiyatlar artacak muhtemel o yüzden en azından değerlendirir zamanı gelince üstüne para koyar satıp daha iyi bir modele geçersin(tabi imkanın olursa). yine de üzme kendini bence

GODUMAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Berkay Şahin
İlgilendiği Kategoriler
Araba,PC
Instagram
berkays01
Steam
https://steamcommunity.com/id/GODUMAN/
Discord
GODU MAN#0025
geçmiş olsun daha ucuza 13 vardı ama h.o telefon

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Taha Kaplan
27k biraz fazla ama taksit vs. varsa fiyat o kadara çıkabilir galiba.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Umut Işık
Muhtemelen mediamarkt'dan aldiniz. O seti almak yerine cok kaliteli bir ekran koruyucu bir de kilif alabilirdiniz. Ben 5 ay once iPhone 12 almak icin Gurgenclere gidince adamlar fiyat farki yok diye 13 alin dediler. Gecmis olsun. O duyguyu bilirim ben de sistem toplarken kazik yedim. 1660 super sisteme 23 bin lira verdim.

Haazix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Umut Ünal
kaç gb aldında 24bin tl verdin ben geçen hafta İphone 12 64gb 20700'e aldım

Top Bottom