İOS tarafındaki mAh Android ile karşılaştırılmaz. Farklı işletim sistemleri kullanıyorlar. 12'yi 2 yıl kullanmış biri olarak net bir eksisi olmamakla birlikte en zayıf yönü bataryası. Bataryası kötü değil, sadece en zayıf yönü batarya. Gündelik kullanımda 6 saat civarı ekran süresi veriyor.
Öncelikle herkese iyi forumlar. 1 hafta sonra tam olarak 4 aydır İPhone 12 kullanıyor olacağım ve bu süreçte yaşadığım olumlu, olumsuz; artılarını, eksilerini anlatacağım. Fiziksel Kullanımı : Kasa şekli ve duruşu çok güzel ama kullanımı o kadarda rahat değil. Cihazın köşeli tasarımı, oval...
forum.donanimarsivi.com
Bu tarz bir konuyu daha önce S20 Fe cihazım ile çektiğim fotoğraflar içinde açmıştım. S20 Fe fotoğraflarını görmek isteyen buradan bakabilir. https://forum.donanimarsivi.com/konu/samsung-galaxy-s20-fe-ile-cekilen-oernek-fotograflar-guencellendi-16-07-2022.557075/ Fotoğraflarda renk düzenlemesi...
forum.donanimarsivi.com
Profilimde parça parça yayınladığım yazıların toplamından oluşan bir deneyimdir. PİL : Telefonun bataryasında saçma bir olay var şu an. Alım tarihi 30 Haziran 2022 olması lazım, %91 pil sağlığı ile ilk zamanlardan bile iyi ekran süresi alıyorum, günün çoğunu hücresel veride kullanmama rağmen...
forum.donanimarsivi.com
Bu konuları ve profilimden yazdığım yazıları inceleyebilirsin.