SüleymanÇakir28
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Sa arkadaşlar 64 gb 12 mini
17k alınır mı?
Aktifte android kullanıyorum
17k alınır mı?
valla çok zayıf kalır cihaz o fiyatta s22 varkenFazla değil 1/2 sene kullanmalık
12 mini kullanan arkadaşım vardı şarjı günde nerdeyse 3 defa bitiyordu parasına değmez bir telefon benceSa arkadaşlar 64 gb 12 mini
17k alınır mı?
Alınmaz diyorsunuz yani şuan aktifteki tlei mi de 2 kere şarja sokuyorum12 mini kullanan arkadaşım vardı şarjı günde nerdeyse 3 defa bitiyordu parasına değmez bir telefon bence
o paraya alınmaz hocam yani dediğim gibi s22gibi telefonlar varken çok düşük kalırAlınmaz diyorsunuz yani şuan aktifteki tlei mi de 2 kere şarja sokuyorum
kullandığınız telefon nedirAlınmaz diyorsunuz yani şuan aktifteki tlei mi de 2 kere şarja sokuyorum
P30 prokullandığınız telefon nedir
hocam o telefonun bataryası 4200 mah ip 12 mini 2200 mah falan siz düşünün gerisini uzun kullanımda ip bataryası deli eder adamıİphone geçme düşüncem de olduğundan dolayı diğerlerine şuan imkanım yok o yüzden başlangıç olarak almak istiyorum yoksa aklımda 15/16 pro var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
P30 pro
Şuanki telefonu da işte günde 2 kere takıyorum bakalımhocam o telefonun bataryası 4200 mah ip 12 mini 2200 mah falan siz düşünün gerisini uzun kullanımda ip bataryası deli eder adamı
17k civarı bütçeniz varsa eğer iphone tarafına hiç geçmeyin bence androidde daha mantıklı cihazlar varŞuanki telefonu da işte günde 2 kere takıyorum bakalım