IOS 10K yı geçmeyecek YD iPhone Önerisi

hayır android gibi olur iphone işinde daha fazla sahtekarlık dönüyor insanlar android tercih etmedigi için iphone yd alınıcaksa kapalı kutu yada tr garantili kapalı kutu gerisi patlak toplama hep
Ben zamanında 8 Plus da aldım YD ama öyle sorunlarla karşılaşmadım hiç ve baktığım mağazalarda cihazlara 1-2 ay garanti veriyorlar

Ben zamanında 8 Plus da aldım YD ama öyle sorunlarla karşılaşmadım hiç ve baktığım mağazalarda cihazlara 1-2 ay garanti veriyorlar
hocam zamanında dedigin kaç sene artık millet her işin çakallıgında iphone 8 çıktıgında sene 2017 idi şimdi 2026 dayız enflasyon fakirlik ortada dolandırma moda

Aslında aklımda SE de var performansı büyük ekranı küçük
Performansı büyük falan değil. hem ekranı hem bataryası küçük 2020de sıfır aldım bataryası 1 senede 85 altında düştü garanti değiştirdi 1 sene sonra yine bitti garantide bitti şuan deji batarya taktım kenarda duruyor performansı falan rezalet

hocam zamanında dedigin kaç sene artık millet her işin çakallıgında iphone 8 çıktıgında sene 2017 idi şimdi 2026 dayız enflasyon fakirlik ortada dolandırma moda
2024 de almıştım 8 plusı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Performansı büyük falan değil. hem ekranı hem bataryası küçük 2020de sıfır aldım bataryası 1 senede 85 altında düştü garanti değiştirdi 1 sene sonra yine bitti garantide bitti şuan deji batarya taktım kenarda duruyor performansı falan rezalet
Sen 2020 olanı diyorsun ben 2022 den bahsediyorun

2024 de almıştım 8 plusı

Sen 2020 olanı diyorsun ben 2022 den bahsediyorun
Pek fark yok yine aynı cihaz bataryası küçük cihaz genel olarak çok ısınıyor. Sadece işlemci farkı var performansı iphone 13’e benzer iphone 13 kullanıyorum ve yavaş yavaş düşmeye başladı performansı

En azından android gibi olmaz yanlış mıyım ?

Dediğim gibi yapacağım işlerde anca iPhone idare ediyor gibi android de yüksek cihazlar gerekiyor 15-20k aralığında
Poco f5 den güçlü değil bütçenizdeki iPhonelar

Geri